mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2010-01-18 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iisumaa - Viskijs ir pasaulee miiliigaakais kakjis! Pagaajushajaa nedeeljaa nabags bija saslimis, kaut kaads kakju viiruss, taa man teica zveeru aarsti. Kad aizbraucaam pie aarsta, man pilniigi palika taa jociigi, ka kakjiitis bailees no visa, kas kliinikaa vareetu notikt meegjinaaja aizliist man aiz meetelja un visu laiku leenaam sljuuca pa to apskates galdu man tuvaak un tad taa kaa pieplaka pie manis. saprot, taatad, ka es esmu vieniigaa persona pasaulee, kas vinju var aizstaaveet, vinjam paliidzeet un vispaar... tas bija tik miilji :) tagad vinjam katru dienu 3x jaalieto tabletes. jau saakumaa likaas jociigi, ka nav jaapielieto baigaa piepuule, lai to tableti vinjam iebarotu. no vakardienas vienkaarshi jaaiznjem tablete no iepakojuma, un pats apeed :) Neko taadu es veel nebiju redzeejusi. Kakjis, kursh pats eed zaales! Vinjas tachu ir negarsgiigas! Kaut kad agraak, kad bija tableshu laiks, tad vinsh nelabpraat vinjas uznjeema. bija vinsh stingri jaatur, jaaatver mute un jaaiestuukjee tablete, un tad veel jaatur vinjam mute ciet, citaadaak uzreiz izsplaaja.
Vakardien vinsh bija paliidis zem segas, no baildeem, ka suns rej, un galu galaa tur arii atpliisa :D Vispaar njirdziigs zveers :)

shonakt sapnii redzeeju vilcienu. preciizaak, bija kaut kaads plass izbraukums, taa arii nesapratu ar ko kopaa, taa kaa klases, taa kaa universitaates, visaadi maaciibu laika biedri tur bija. Ar vilcienu bija paredzeets braukt kaut kur taalu. no ljoti interesantas stacijas. taa bija glauna, kaut kas starp kiino riiga un jelgavas pili. bet taa kaa eeka bija nopalkusi, izraadaas, to bija paredzeets nojaukt (nevis remonteet) un taas vietaa uzbliezt muusdieniigu staciju... jociigi. Lai nu kaa. ienjeemu vietu vilcienaa, visas savas garaa celojuma mantas jau saliku vilciena bagaazhaa, bija 30 min liidz vilcienam bija jaasaak braukt. taa kaa bija besis tur seedeet, izkaapu aaraa, aizgaaju uz veikalu peec aaboliem (pie tam reaalajaa dziivee es aabolus tikpat kaa needu). tas bija ljoti aatri. bet kad atnaacu vilciens bija jau prom. ar kaut kaadu citu transportu devos virzienaa, kur vilciens bija aizbraucis, panaacu, citaa stacijaa tajaa iekaapu, bet taa vietaa, lai brauktu taalaak, es tikai savaacu savas mantas no bagaazhas un tuvaakajaa stacijaa kaapu aaraa. Jociigi, ka es jau ieprieksh (saliidzinoshi nesen) vismaz 2x biju redzeejusi sapni par vilcienu. vienaa reizee es vienkaarshi par veelu atnaacu, un tad taa pakaljdziishanaas vilcienam bija skarba, gara un asa sizeta. otrreiz vilciens aizbrauca ne visai taalu un apstaajaas un mees gaajaam kaut kaadaa pilseetas izpeetee. vilciens visu laiku bija tur. gaajaam uz vilcienu paarlaist nakti. un taa visu laiku. un vilciens nebrauca. kaut kaada shiize. un taa stacija nezinaamajaa pilseetaa vienmeer gandriiz taada pati, reizeem vinja maina kraasu. laikam abas ieprieksheejaas reizes vinja bija dzeltena, shonakt sarkana.
shoriit man taa vilciena nokaveeshana taa nepatika, ka noleemu ieluukoties sapnju tulkaa. Tomeer, vilciens kaa taads sapnii noziimee tikai visu ko labu, pat vilciena avaarija sapnii skaitaas pozitiiva. Par vilciena nokaveeshanu gan nekas nebija teikts, bet braukshana ar vilcienu ir baigi ok. taa kaa es mazliet ar vilcienu braucu, satraukumam laikam nav pamata :) Bet jociigi shitaadi seerijveida sapnji shaa vai taa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?