mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-02-20 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar atnmaacu ap 7iem vai veelaak maajaas, un radaas baigaa kaare seetaa izskjuureet sniegu. veseliigs un lietderiigs sportinsh. veel arii noklapeeju ledu no lievenja un jutos gandariita bez gala :) shoriit pieceelos - izraadaas pa nakti putenis bijis. viss pagals ar 4x biezaaku, nekaa vajar pirms tiiriishanas. Tad nu atkal devos aaraa. veseliigs un lietderiigs sporinsh 2 x4.
atcereejos, ka arii beerniibaa man patika Koknesee pie maajaas skjuureet sniegu. bet tas reti bija iespeejams. jo teetis vienmeer bija sarunaajis, ka skolas traktors izbrauc gar muusu maaju. un ja traktors veel nebija atbraucis, tad mamma vienmeer skreeja sniegu tiiriit, jo arii vinjai shii nodarbe ir patikusi. un ja es gribeeju tiiriit sniegu, tad man bija jaapaspeej atnaakt maajaas aatraak, nekaa mammai, vai arii jaadara tas veelaa vakara, meeness gaismaa, kameer riita traktos veel nav braucis.
tomeer neatkariigi no sniega tiiriishanas aktivitaateem, pavasaris naak. pilna maaja ar narciseem, dilles, locinji un apelsiini pusdienaas :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?