mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-02-11 22:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardiena izveertaas forsha bez gala. audzeeknji man dziedaaja Latvijas himnu uz zvaninsh skan un veel to dz.d. dziesmu tipisko. Meegjii dabuuju milzoniigu shampi :) un vakaraa speeleejaam boulingu, jo izraadiijaas, ka muusu komanda tajaa chempionaataa ir iekluvusi finaalaa :D sadzeeraamies, uz Zaniite kaa jau katru, visvairaak :D shodien gan tiiri vai briinumainaa kaartaa nebija taa, kaa parasti, ka sola, ka nekad vairs manaa dz.d. nedzers :D moniits liidz 5iem riitaa un es pat uzvareeju :) un man tagad ir arii pashai savs zippo roozaa ar taadu hipijiigu kakjiiti :) ai, tieshaam jauki :)
man patika :)
shodien gan muusu zvaigznju komanda boulinaa bija pilniigi garaam, jo jaa - mest mees vakar samaaciijaamies, bet ne jau pa kegljiem :D ai, piecu komandu finaala ciinjaa par kaadu no 3 godalgotajaam vietaam palikaam 4tie. tomeer - ne peedeejie :D un citaas komandaas bija profesionaalji, kas bija atnaakusi pat ar savaam bumbaam :D
veel pavisam strauji uzzinaaju, ka 24. apriilii jaauzriiko viens milziigs bjmk koncis un nenodevu to suuda referaatu, jo vispaar nekaadi nevareeju piecelties peec viskija un shampaniesha pluudiem naktii un no riita veel.. ai. nu, nez, kaa ir taa ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?