mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-02-04 12:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu jaa. Bija tas koncis 4dien, emocionaalaa zinjaa ljoti izdevies, taada patiesa briiviiba uz skatuves. un vakara gaitaa sapratu, ka lai cik iisu laiku tu buutu pavadiijis savaa dziivee ar cilveekiem, ir kaut kaada cilveeku grupu , kuru tu vienkaarshi miileesi visu savu dziivi :)
shodien joprojaam esmu slima. vakar pat atceelu darbu un meegji. Toties 1dien iegaadaajaam skapi! Beidzot! Tas tieshaam ir kaut kas buutisks manaa dziivee. Jo skapja nepietiekamiibu izjutu jau no 10.oktobra :D Nu, jaa. iepirkaam tadu old schoolo, ar kokgrebumiem un elegantaam kaajaam. antiiku iisi sakot. un veel komplektaa mazaaku skapiiti. glauni :) Vakar pie savas neieshanas nekur, iekaartoju skapii dreebes, atradu e bajaa sev dzimshanas dienas daavanu un neuzrakstiiju ne1 referaatu. shitaa luuk.
apeedu kjiploku, jo biju aizmirsusi kaa man pagaajusho reizi tas beidzaas, kad liidzko pieceelos, tukshaa duushaa pievienoju vienu latvju daarzaa audzeeta kjiploka daivinju - kungjis apstaajas uz vairaakaam dienaam. Nu, neko, vismaz mazliet notieveeshu :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?