mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2008-02-27 00:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:paul mccartney - beautiful night

kad taa padomaa, ir lietas, kas vienkaarshi rada prieku :) piemeeram, ar roofiem! es teiktu, ka viss ir izveerties lieliski, visas senaas nedienas ir aizmirstas un man prieks, ka mees visi esam veiksmiigi un laimiigi un tieshi shaadaa sastaavaa :)
taapat man arii ir prieks par to, kas darbaa notiek. man ir lieliska komanda! Ruudis, piemeeram, ar kuru var pa nakti iet skatiities uz vilcieniem, kameer runaa par attiistiibu lapai, vai seedeet ofisaa un pie kamiina slepeni smeekjaat, kameer skan imagine un spriest par to, cik daudzi cilveeki veel tajaa pat laikaa klausaas sho dziesmu un slepeni piesmeekjee kabinetu :D
arii Maija ir un Aigars ir pilniibaa manaa komandaa un es varu lemt kaa kam buut un vinji man uzticaas. tas ir shausmiigi labi!
Man arii ir prieks par Endiju un Zaniiti, kas speejushi veikmsiigi tikt paari "pus-pusmuuzha" kriizei un man prieks, ka mans ieguldiijums risinaashanas paliidziibaa ir bijis veiksmiigs :)
Man prieks par visiem maniem draugiem, kas nostabilizeejas un zin, ko grib un meerkjtieciigi uz to iet paliek ar vien laimiigaaki :)
un man prieks par maniem vecaakiem, kas visu laiku eleganti atpuushaas! un prieks par braaleenu Latvijas regbija nacionaalajaa jaunieshu izlasee!! vispaar ir tik sasodiiti daudz lietu par ko priecaaties :) Prieks par visaam veiksmiigajaam attieciibaam, prieks par visiem veiksmigajiem dariijumiem un vienkaarshi par visaam skaistajaam dziiveem, kas apkaart notiek. un galu galaa man prieks pashai par sevi! jo es visu laiku redzu, cik daudz laba un pozitiiva es varu dot sev svariigajiem cilveekiem un cik tas vinjiem ir vajadziigs, un kaa gan te pasham no nekaa (un tomeer - tik daudz kaa!) nekljuut laimiigam un nemest kuulenjus un nesmaidiit visu laiku? :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?