Chow Mein and a pint of booze - par cilvēku stulbumu

About par cilvēku stulbumu

Previous Entry par cilvēku stulbumu14. Jan 2010 @ 10:11 Next Entry
tā kā man studentu gadi jau sen kā ir cauri un manas ikdienas piedzīvojumu barometrs ir ar superlīmi pielīmējies pie rādītāja - mieriņš, tad dažkārt ir interesanti pavērot no malas citu cilvēku gaitas, kuras tiek atspoguļotas plašsaziņas līdzekļos. vakar bija ikdienišķs vakars - atnācu no darba, pa ceļam ieejot vietējā rimi, paņēmu vakariņas, pabaroju un izvedu pastaigāties mūsu mazo lopu, atkorķēju pudeli alus un nosēdos uz dīvāna pretī TV, lai izbaudītu mietpilsonisku vakaru un, āreče, pa tālrādi translē lielisko superraidījumu tautas balss.

tā kā gribēju atvilkt elpu no interneta kuponu lietošanas, tad uzdrošinājos iedziļināties tā saturā. raidījums kopumā kā jau parasti banānzemē - ceļu policistu kungiem ir vienalga, ka sieviete ar salūzušu mašīnu stāv aukstumā ceļa malā, bet citur narkomāni terorizē iedzīvotājus un mājas galveno Zigrīdu. kopumā nekas ekskluzīvs un aizraujošs, bet mirkli, pirms es gribēju pārslēgt uz vienmēr izklaidējošo TV6, tā parādījās sižets par izvirtuļiem internetā. tas momentāli piesaistīja manu uzmanību, jo arī es apgrozos internetā un uzdurties uz kādu agresīvu ārzemju poniju drāzēju, veicot miermīlīgu interneta sērfošanu, nebūt nebija manos plānos. es biju pati uzmanība un gatavs tvert katru informācijas drupaču, lai mācītos izvairīties no sliktiem cilvēkiem plašajās interneta dzīlēs, bet še tev nu bija - kā izrādās meituks bija saodis lēto naudiņu, aber lielais ļaunais onka caur skaipu, bija saodis viņas stulbumu, kā rezultātā apsolījis veselus 80 latus par to, lai meituks parāda plikumus webkameras priekšā. un ko nu - nedz naudas, nedz kā cita no sasolītā meituks nav dabūjis, bet nekautrējas ar to vēl līst tautas balsī, vecmāmuļām bauskā par biedu un saukt visus par teroristiem. omītes toč pēc šitā sižeta noskatīšanās aiznesīs mazmeitiņas datoru uz lombardu ar domu - "sak' nelaidīšu mazmeitiņu sēdēt pie tās elles kastes, jo tur izvirtuļi prasa cičus parādīt un ne vella nesamaksā".

skaidrs, ka mani piemeklēja vilšanās, jo biju jau sacerējies, ka redz grābs un ķers aiz škvarkas ļaunos onkas, kas siro pa internetu plašumiem, aber redz nekā - meituks par izrādīšanos nav naudiņu saņēmis "Asnāte vēl joprojām pārdzīvo savu muļķību, kad piekrita izģērbties nepazīstama interneta lietotāja skype kameras priekšā, cerot nopelnīt 80 latus pusstundā, bet beigās, protams paliekot pie sasistas siles. (c) TVnet" . neraža, ne? bet lai viņa nepārdzīvo, jo nav jau vienīgā. daudz līdzīgus domubiedrus viņa un tie, kuri domā, ka izģērbjoties svešu onkuļu priekšā internetos, ir iespēja dabūt daudz naudiņas, var atrast ietītus kaimiņvalsts tepiķu tīklos. tur līdzīgu gudrinieku netrūkst, kuri arī domāja, ka internets tāds joks vien ir un savu pliko dibenu pa to pusi ekrānam neviens nekad neieraudzīs. aber skuju, mazie draudziņi - tepiķi joprojām turpina deliverot, barojoties no cilvēku stulbības un kamēr ticēsi, ka random onka skaipa otrajā pusē padarīs tevi bagātu dēļ pupiņu atrādīšanas, tikmēr tepiķu karogs plīvos un uzvarēs. tāda, lūk, morāle.
(esi tiesīgs spriest?)
From:[info]avral
Date: 14. Janvāris 2010 - 11:51
(Link)
raksti biežāk
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: 14. Janvāris 2010 - 12:47
(Link)
Te nu nāk prātā doma, ka vienu daļu anekdošu vajadzētu pasniegt skolā - fabulu vietā. Citādi tālāk par izkritušu sieru "moloģjož" neko nav iemācījusies.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 14. Janvāris 2010 - 13:39
(Link)
kā saprotu problēma ir nevis meitenes izgājienos, bet gan tas, ka nesaņēma naudu :D ah līdz kam mēs novesti.
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: 14. Janvāris 2010 - 13:43
(Link)
domāju, ka problēma varētu rasties viņas omītes attieksmē pret sātana kasti, kuras priekšā viņas mazmeita rāda pupus par velti
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 14. Janvāris 2010 - 14:00
(Link)
sātana kaste, sātana internets samaitāja jauko nevainīgo mazmeitu ;(
[User Picture Icon]
From:[info]balrogh
Date: 14. Janvāris 2010 - 13:44
(Link)
A smadzenes kam domātas - think, damn it, think...
[User Picture Icon]
From:[info]uks
Date: 16. Janvāris 2010 - 17:25
(Link)
Bļe, dedzini!
[User Picture Icon]
From:[info]vinsents
Date: 16. Janvāris 2010 - 22:22
(Link)
kāpēc stulbums neiznīkst? jo stulbeņi turpina dzīvot...
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba