mazaiszaljais ([info]mazaiszaljais) rakstīja,
@ 2011-02-14 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: calm
Mūzika:grauzējs skrubinās

breikdavns
yo, visusvētie mīlētāji un tie, kas ienīst šo dienu! nav jau tā, ka man pašai baigi patīk, bet tagad es jūtos labi.
šī bija viena megaslikta diena. gandrīz salauzu roku, pārkodu sev vēnas un sadauzīju savu laptopu. jā, es mēdzu sadusmoties ļoti. šodien bija tāda histērijas lēkmīte, hihi. bet tagad es iemācījos uzlikt mīksto. vai arī man vienkārši sāp galva no raudāšanas un nav vairs spēka dusmoties.
bet jā, tā sasodītā vidusskola beidz mani nost un es no sirds nolādu tos, kuri izdomāja nepareizu izglītības sistēmu (eu,bet baigi sāp galva). it kā jau muļķīgi, es zinu, ja, tā ir tikai vidusskola, lielās moku mokas vēl tikai priekšā, bet, tad, kad es mācīšos un darīšu to, kas man reāli patīk, es apsolos nečīkstēt! šobrīd man ir sajūta, ka es izciešu nāvessodu pirms atpestīšanas.
un ziniet, es vairs nekad nezvanīšu savam vīrietim, kad būšu tuvu asaru jūrai. tas visu tikai pasliktina. jā, esmu ņuņņa, man viņš ellīgi pietrūkst jau pēc aptuveni 10 kopā nepavadītām stundām. viss ir daudz vienkāršāk, ja es tajā brīdī guļu, nevis sēžu nomodā un gaidu, kad viņš būs atpakaļ.
ārā ir kaut kādas šausmas, nu briesmīgs aukstums. kurbulēju krāsniņu visu dienu, bet vēl nav tik silts, kā man gribētos.
viss, man vajag dušu. pilnīgi kauns paliek iedomājoties, kad tur pēdējoreiz biju!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?