Phu Quoc 3 |
[Dec. 18th, 2016|09:08 pm] |
|
|
|
Comments: |
1 l ūdens, 1 ēdk sāls, 1 ēdk cukurs. Ūdenim jābūt garšīgam, tad arī rezultāts būs OK. Liek gurķus burkā vai traukā, kopā ar garšvielām pēc izvēles (ķiploku, Čīli etc.), Aplej ar to ūdeni un gaida. Ja vajag ātri-gurķiem griež nost dibenus un ūdeni uzvāra, lej ar karstu (ne verdošu), ja nav steigas-der kāds nu ir. Atkarībā no apstākļiem lietot var pēc pāris h vai nāk.dienā. pēc pāris dienām būs sāks būt skābēti (īpaši, ja cukurs klāt)
trīs lietas, labas lietas – es taisu tā: viena trīslitrene gurķu (tas ir apmēram 1.5 kg ar mazu astīti), bunte zaļumu, kuru tev nav, brangi daudz ķiploku. divi litri ūdens, 4 ēdamkarotes sāls, uzvāra un lej karstu virsū. pēc dažām stundām ir mazsālīts. domāju, ja tu uztaisīsi ar sālsūdeni un ķiploku un kaut ko dārzā sašņakarētu, būs zolīdi.
Ja liek cukuru tad ātrāk ieskābst, ja?
ar karstu ūdeni ātrāk ieskābst. es nekad neesmu likusi nekādu saldumu. vot piešauj to ķirsi un būs čotka!
pēc manas receptes ēdams ir pēc 4 h | |