aukstā zupa |
[Jun. 5th, 2016|06:17 pm] |
|
|
|
Comments: |
eu eu, mazliet lēnāk, kad tās sinepes liek?
| From: | au |
Date: | June 5th, 2016 - 07:03 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ielej burcinzupu blodā. Pielej kefīru (proporcijas uz burcinzupas etiketes). Un tad griež klāt visu, kas griežams. Un pašās beigās - sinepes. Noliek zupu sakosties. Un ēd!
Bet - ar sinepēm viltīgi. Ieliec bišin un pagaršo, un tā uz priekšu. Bet - kamēr sakodīsies, sinepainums būs spēcīgāks. Tāpēc es vienmēr apstājos sinepju likšanā, kad liekas - vēl biš biš vajag!
Oj, oj! Kāda vēl burciņa Igaunijā! Man ir bietes un kartupeļi un olas+redzēju kefīru veikalā:(
| From: | au |
Date: | June 5th, 2016 - 07:08 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, nu tad neko :) recepte tad jau tāda pati, bet burcinas vietā bietes!
Uz aci, met visu uz aci. Un liec kartupelu klāt. Nu cik Tev ēdāji? Uz katru ēdāju kartupeli 2 gb, pa diviem gurkīšiem, pa diviem marinētiem gurkīšiem un pa divām olām es liktu. Un to škidrumu/kefīru es gan nepateikšu, vieglāk tad liet beigās klāt, meklējot pareizo škidrību.
A bietes ar kartupeļiem vienādā attiecībā?
| From: | au |
Date: | June 5th, 2016 - 07:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Apmēram. Biete jau krāsai.
Un neklausi par doktordesu - liec galu. Žāvētu, kūponātu, vārītu - vienalga, bet ne desu.
| From: | au |
Date: | June 5th, 2016 - 07:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
(Piedod par klūdām - bakstu telefonā)
OK! Paldies! Tagad vismaz ir ar ko sākt! Ziņošu par rezultātiem:)
tad, ja nav pieejama ne gaļa, ne desa, tad neko nelikt labāk?
Man liekas ka es esmu ēdusi veģetāro versiju diezgan bieži
nu tad tā, ka au saka. es tikai sinepes nekad neesmu likusi, jo vnk ģimenē tradīcijā nav tā darīts, bet iebildumu nav. un ja nav žāvējuma, tad doktordesu arī var.
pāri var kaisīt bagātīgi visus pasaules zaļumus - dilles, rukolu, lokus, nātru lapiņas utjp. | |