|
[Mar. 9th, 2016|12:04 am] |
vispār jau totāls stulbums, bet es neprotu gatavot citiem, pat ģimenei, un nav mums tur ārprātīgi saspringtas attiecības, vienkārši tas viss man izjauc līdzsvaru es gribu vairāk un labāk, un finālā ar visu pa vidu runāšanu tas aizņem 3x vairāk laika un es aizmirstu elementāras lietas, nu labi ja neviens nezin kā tam jāgaršo tad tik maza atkāpe ir ok, bet es ta zinu, bet gatavojot citiem es gandrīz pati nekad neēdu, bet kkā garāmejot piesēžot un pagaršojpot parasti ir a? kkas trūkst! bet skaļi nevar teikt |
|
|
Comments: |
tu esi nr.1, pie kā esmu visgaršīgāk ēdusi. nr.2 ir viena japāņu profesora sieva - mājsaimniece.
ha, superīgi! uzreiz aiz mājsaimnieces:)
(mājsaimniece elpo mugurā)
tikai nevajag! dažreiz mēģinu imitēju to, kas pie Tevis baudīts, visbiežāk sanāk vāja atblāzma vai atmiņas. ja ir vieta izaugsmei, tad nebūs nepieciešams parabellums ar vienu patronu.
| From: | zin |
Date: | March 9th, 2016 - 12:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
sassodīts, tas man atgādina par to čili pastu. vai vēl ir opcija? :D un jā, cik esmu kko pie Tevis ēdusi, tas ir bijis burvīgi bet man pašai arī vienmēr vislabāk sanāk, ja gatavoju tikai sev
es nākamnedēļ esmu prom, bet pasta stāv un veca nepaliks:)
| From: | zin |
Date: | March 9th, 2016 - 02:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ok, tad sadomāsim, kad būsi atpakaļ ;) (es gan pati 23.-29. būšu prom) | |