maugle ([info]maugle) rakstīja,
@ 2010-01-30 13:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
MONSTERIS
nu labāk nebūtu braukusi.tik nereāli auksts.nu fuck.bet labi, ka tur bija kkādi sildītāji, ko ik palaikam mēs ieņēmām, bet viņs tāpat neko īpašu nespēja izdarīt.
nu wtf?! gačo nodziedāja tikai 3 dziesmas.bļe.TIKAI. kas tā pa hujņu?! pie tam tikai 2 bija zināmas.un daudzi pat nepamanīja, ka viņš uzstājas.
alko bija reāli dārgs.un pie tam maz.pusglāze divīts.nezinu cik daudz tās pusglāzes vajadzēja izdzert, lai kkas būtu.kas man notiek?! nespēju iedzert.vnk citi jau kuro glāzi izdzēruši.es tik pirmo mēģinu iedabūt sevī.
bļēe, tie apsargi ir vnk tādi kropļi.cilvēkam man blakus nāk miegs un viņam nav kur palikt,jo vilcieni nekursē, a apsargs-te nav patversme.celies un ej dejo.
tās, kas savus mēteļus nevarēja atrast paņēma citus/nozaga.un tad sanāca, ka dažām vairs nebija ar ko iet mājās.un apsargs par to tik pateica-tu esi stulba govs bļeģ, apkārt stāv mēteļi, atrodi savējo un tinies ārā no šejienes, bļeģ.nesaprati. (tad sekoja daudz daudz lamu vārdi un meitenes grūstīšana).
arī mūs izdzina ārā.pēdējais skats no parka, ko redzēju bija, ka iepriekš 2 tualešu durvju vietā tgd bija mistiski vienas,jo otrām siena pielikta priekšā.jo izrādas, ka iekšāā kāds bija starpsienu izdemolējis.karoč viss kur skatījos, bija kkas salauzts, caurumi sienaas utt.
gājām ar kājām uz staciju pa ceļam ieejot statoilā pasildīties.tieši pie mcdonalda nonācām bez 5 minūtēm 5os.pagaidījām nedaudz un sapirkām daudz burgerus.stacijā viņus apēdām un braucām mājās.labi, ka nebiju viena izdzīta, bet ar vēl 4iem no jelgavas.
aizgāju pie E jo man bija vairāk par stundu līdz autiņam.dabūju džemperi, sporta bikses, 2segas un sildītāju.tik pārsalusi nebiju.piecēlos un devos mājās.reāli visu laiku trīcēju.
nesen piecēlos, no tā, ka man zvanīja Alises mamma un prasīja, kādā sakarā es esmu mājās, bet viņas meita viena pati Rīgā vēl.sāku viņai stāstīt savu garderobes stāstu, un tad viņa kko runāja par to, ka gan jau biju normāli piedzērusies.nuu nekāda jaukā saruna nesanāca.
vnk neiešu vairs ārā ilgu laiku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?