ja neesi vegētārietis- sev tīkamā gaļas gabalā iemasē random garšvielas + eļļu, paturi kādu stundiņu ledusskapī, tad cepešmaisā iekšā, maisu sadursta un liek cepties apm stundu līdz divas (atkarīgs no gaļas tipa un gabala lieluma).
garšvielas var būt sinepes; mārrutki; kapāts čili; izspiests ķiploks; tomātu mērce; majonēze; jebkāda cita mērce; pesto; medus; rīvēts ingvers; sojas mērce; zaļumi dažādi; dažādas kombinācijas no iepriekšminētā (piemēram medus + sojas mērce + sinepes + eļļa), vai arī vnk sausās garšvielas no paciņām.
cepešmaisus var nopirkt lielākajā daļā pārtikas veikalu, jāmeklē plauktiņā blakus follijai un cepamajam papīram.
kopā ar gaļu (vai vienus bez gaļas) tamī cepešmaisā var likt arī dažādus sev tīkamus dārzeņus, viegli ar eļļu pārslacītus un ar mazliet sāls pārkaisītus.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: