zjirafe ([info]zjirafe) rakstīja,
tik aatri gan nemirsi.. ja mirsi,tad taapeec,ka ar lielu bliikshkji iekritiisi okeaanaa un par to dzirdees visa pasaule.. pacieties.. ;)
un ja tad mirsi taapeec, ka nemaaceesi peldeet.. nu dritvaikocinj.. ja notiks,tad taa tam jaanotiek, bet es ticu, nee - es zinu, ka taa nenotiks.. ;)
apbriinoju tavu leeto somu.. vai tad centraljnjikaa iegriezies.. vajadzeetu jau buut tiiri esteetiski baudaamai.. ;)
jaa.. ja Tev ir kas,ko aiznjemties no manis,,luudzu izdari To..es labpraat buuutu Tev ko aizlieneejusi (kaa man patiik shis vaards).. varbuut tev vaig kaut ko jaunu un kaut ko zilu ariio.. varbuut kaa nekaa appreceesies TUR? ;) ja nu paveicas,, ;) bet zini - to nedriiksti dariit bez mums - sulas dzeeraajaam.. ;) kaut gan.. ja nu taa iznaak - who cares.. ja nu vieniigi Tavai muchai..jo jauns kostiims buus gaajis secen..
kaut kaads murgs.. ko es te vispaar bokstereeju..
es iisti nesaprotu, cikos mees vareetu riitaa satikties,, shkjiet, ka KB (ja zini,kas vinja ir) ar pievienosies un kad tai tur brunetei ir autoskola? un kaa TU labaak gribi - pirms vai peec higieenistes?.. man riitaa svariigaakais ir pavadiit apmeeram stundu bankaa, tad apmeeram stundu kolumbaa,taisot isec karti un rezerveejot ljotenes biljeti.. jaa beidzot es zinu skaidri - jaanjos Latvijaa nebuushu.. ;)) ..un veel man birojaa dazjaadas svariigas lietas.. bet es neesmu piesieta laika grafikam.. vienk taas ir lietas, kam man jaaatveel laiks.. un Juus.. ai tas gan ir dikti svariigi!! un man patiik shii doma - riit buus lielaa kafijoshana..chetrataa.. ;)
es tagad atkal juutos labi.. gribaas smaidiit un gavileet.. un varu pateikt baudpilnu - Ai - ir labi..
un nebeedaa, ja ir stulbi vai stulbaak.. veel..
buus labi!
debesiis ir labi! es zinu kaa ir dziivam esot, bet ticu arii, ka nomirstot tur tad ir veel labaak.. nu jaa.. viss.. ;)
zjirafeens gljuko!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?