wasted paint ([info]iekodeets) rakstīja,
esu vegjetaarieties by exident.
nu karoch dziivoju ashramaa un esu pavaars vegjetaaraa virtuvee. te galju retais neeed taadelj ka dzivniecinju zheel. tam ir citi iemesli - no ajurvedas pamaaciibam skatoties galja muusu energjijas tur zemu/as un tad veel galja baigi ilgi paarstraadaajas kungjii un ar jogu nodarboties ir teju neiespeejami.
+ galjas neeeshanai veel par labu iemeslu vareetu buut to pashu muuzhamezhu un dabas kaa taadas glaabshanai. neiedomaajamus kvantumus vegjetaras paartikas diendienaa izbaro galjas lopiem, kas kaa izraadaas ir diezgan neekanomiski/neizdeviigi - jeedziigaak ir pashiem eest.
jau enshteins savu laik teica ka paarieshana uz vegjetaaru paartiku ir vieniigais glaabinjsh muusu civilizaacijai.

nu un to dziivnieku miilju argumentaacija jau ar nav peljama. latvijas meerogaa skatoties tur tieshaam nav ko satraukties, viss pusliidz jeedziigi notiek, bet ja apluuko galjas lielrazhotaajus, tad jaasaprot, ka galja burgerii ir visai suudiigu energjeetisko veertiibu. tb ja tas lopinjsh ko eed savu muuzhu nav sauli redzeejis un barots ar kombineeto bariibu, zalju zaaliiti nav pat saodis jo hektaariem apkaar ir vien taadi pashi nolemti lopinji. te jau var atrast iemeslus zheeloshanai.

un galu galaa ne tas ko mees pateereejam, bet gan kaa - padara muus par to kas mees esam.

video par teemu


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?