[iCE2] ([info]snake) rakstīja,
čuvak, pēc šitādiem tekstiem tu automātiski tiec ieskaitīts manā godavīru sarakstā! Jo cilvēki, kuriem patīk Hellboy ir godavīri, nolāpīts! :) Tipo - tev patīk Hellboy - tu esi mans draugs :)
Filma izskatās pēc komiksa, tapēc ka tika ieturētas tā paša krāsu gamma, kas tur - sarkans/melns/brūni-zeltīts. Reku vari apskatīties (1,2,3), kā ir oriģinālā. Un jā, autors Maiks Minjola arī ļoti cieši strādāja pie filmas -skaitās viens no visveiksmīgāk adaptētajiem komiksiem.
Visstulbāk gan, imho, izskatījas tas jauniņais Aģentiņš, kuru iebāza tikai filma (komiksā nebija tāda), bet Kroenens (uber-Naci-killers) bija nesaprotams, jo neviens neizdomāja paskaidrot, ka viņš īstenībā nav nacists, bet gan priesteris no senas ēģiptes un vienkārši kalpoja tam, kurš tanī brīdī Ļaunāks, laika gaitā zaudējis tik daudz orgānus, ka beigās nācās bruņās staigāt. Laikam par sarežģītu šito apakšsižetu uzskatīja.
Par action - nu, tā filma ir uz pusi lētāka (budžeta ziņā), nekā pat pirmie X-Men, un otrkārt - nu kā tev nepatika grautiņš muzejs->iela ("red means stop!")->metro? Tur tak tāds gāja vaļā! Un beigās, kad jamais sev ragus norāva, es gandrīz vai kā nepielecu krēslā, tik kruta izskatījās! Vienīgais to pēdējo monstru kaut kā pārāk aši novāca, bet nu - tā būtu piekasīšanās :)

ps. iekš Hellboy2 būs Raspuķina "labā roka" - Baba Yaga :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?