Chloroform Sauna
martcore
.:..:.:.:: .:.::

Jūnijs 2024
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Atkāpties 14. Aprīlis 2011 Doties uzbrukumā

pie tatjaniča pilnīgi laimes asaras acu kaktiņos
izrādās, ka tomēr ne tikai filma par megapitonu pret gatoroīdu spēj sagādāt mums paradīzes nektāru



nekavējoties! nekavējoties!

man ir divas svarīgas idejas par t-shirtu apdruku
šī ir otrā



affairčeg,, tavi ērgļi ir spējīgi uzfigačīt uz širta (no 4xlielāka jpg)?

teiksmas par dzimteni...

...kuras mācīt nākamo paaudžu bērniem

Sigulda - tas ir rajons Rīgas rajonā. Kad senie latvieši bija paēduši zirņus ar speķi virsaiša Lido vigvamā, viņi atrotīja piedurknes un gāja celt sesto tramvaja līniju. Cēla, cēla, tā arī uzcēla līdz pašai Juglai, taču pēc tam atdūrās kalnos. Tur izrādījās Sigulda. Senie latvieši mēģināja celt tramvaju arī pāri kalniem, tomēr viņiem nepaveicās - tie aizķēra baznīcas torni. To uzzinājis no Rīgas ieradās ļoti dusmīgs priekšnieks Dimiters. Dimiters uzcēla baznīcu atpakaļ un salaboja tramvaju, bet tālāk celt vairs neko neļāva. Un, ja kāds tomēr vēlas celt tālāk sesto tramvaja līniju, tad to ātri vien notrieks ar bultām no speciāli šim nolūkam uzbūvēta sargtorņa.

Ventspils - tie ir milzīgie Liepājas ienaidnieki. Ventspilī ir Lembergs. Lembergs ir liels priekšnieks. Kādreiz Lembergs bija vismazākais priekšnieks no visiem, tādēļ, kad visi pārējie Ventspils priekšnieki cēla villas un stikla namus jūras piekrastē, ekskavatori viņu nemaz nepamanīja un iedzina jūrā līdz pat otrajam sēklim. Taču tur Lembergam atkal paveicās, jo caur jūru gāja nafta, un šo naftu nolēma izlaist caur Lembergu - pa vienu galu ārā, pa otru iekšā. Lai filtrētu naftas tīrumu, Lembergam tika uzaudzētas speciālās filtrējamās ūsas. Un tā nu viņš dzīvoja zaļi, kaijas dziedāja un reņģes trallināja, lidz nafta beidzās un arīdzan filtrējošās ūsas bija jau krietni padilušas. Tad Lembergs izkāpa atpakaļ krastā un ūsas nodzina, lai tās iedēstītu Ventspils zemē - no katra sariņa izauga pa vienam karuselim.

Ķekava - tā ir vieta, kurā pirms četrsimts gadiem notika Slepens Dzīvnieku Apvērsums, par kuru neviens neko īsti nezina. Kādreiz tur dzīvoja cilvēki, taču tad no kosmosa ar lidojošo konveijeru atlaidās vistas, kuras sāka turēt cilvēkus verdzībā, bet nepaklausīgākos - slaktēt. Viņas uzcēla milzīgu mauzoleju, kuru nosauca par Ķekavas gaļas kombinātu, un kārtējā slepenajā pusnakts sapulcē nolēma beigtos nepaklausīgos cilvēkus nevis aprakt zemē, bet gan tirgot uz Rīgu īpašās paketēs. Īpašā cehā cilvēkus safasēja tā, lai tie izskatītos pēc vistām, bet augumā prāvo šoferi Pēteri, kurš pirms tam četrus gadus bija dzirdināts ar vanaga alu, normālā veidā veidā safasēt neizdevās. Tomēr risinājumu vistu tehnologi atrada, un tā tirgū parādījās pirmie broileri. Par iegūto naudu vistas ceļ savam mauzolejam aizvien jaunas piebūves.

tas tomēr ir kaut kāds jebanātisms loseless vārdā dziesmas flacos spiest

vau, tagad klausos 2010.gada philistines jr albumu
un izrādās, ka trimdas latvietis pēteris katis pa visam tam vēl ir ierakstu producents - interpol, the national....

to: divi_g

Суд признал антифашистов Петербурга виновными
в разжигание ненависти к неонацистам


smējos

man te iedeva maziņu nikon fotoaparātu, bet es nesaprotu kā viņu ieslēkt
tur ir tipa poga turn on, es spiežu, bet nekas nenotiek

Atkāpties 14. Aprīlis 2011 Doties uzbrukumā