Chloroform Sauna
martcore
.:..:.:.:: .:.::

Jūnijs 2024
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Atkāpties 26. Decembris 2007 Doties uzbrukumā

ja spriež pēc tv3 reklāmām, tad, cik noprotu, uz šo brīdi reklāmā vismodernākais un progresīvākais trends ir medikamenti pret vēdera uzpūšanos. tā vien redzu mērķauditorijas neapzinīgāko daļu aizpeldot pa daugavu ar pārsprāgušiem vēderiem kaut kur pļaviņu hes virzienā.

tomēr domāju, ka pēdējais vārds šajā šaurajā nišā nebūt nav pateikts. teiksim, piedāvāju reklāmas sižetu: striptīzbārs, skan dinamisks r'n'b, virs galvām griežas spoguļbumba. pie galda sēž  papiks. uz galda papikam par prieku ritmiski dibenus groza divas striptīzdejotājas - blondīne un brunete. un tad pēkšņi...

vakardien lasot grāmatu "eiroremonts" ļoti iesitās acīs, ka laikā, kad šis darbs tika uzrakstīts, aktuālākais bija nevis kouplends ar ellisu, bet gan leģendārais unabombera manifests, kuru tagad laikam vispār vairs neviens neatceras. tā notiek ar šo mediawhorismu un desmit minūtēm slavas - šodien kouplendu un ellisu visi zin, bet unabombers ir palicis kaut kur tālā pagātnē it kā vispār nebūtu bijis, lai arī tas ir kudiš pravietiskāks nekā divi minētie autori.

otra lieta, kas mani satrieca - filmas "Xtro" pieminēšana. pats jau biju aizmirsis.

fudbols 04: don't read

šodien anglijas futenē boxing day, tipa, ziemassvētku zarubons, kad vienlaicīgi spēlē visas līgas no premjeršipa līdz pat pastniekiem un pažarniekiem
un nekā interesanta tur šobrīd nav. portsmuta - arsenāls vēl premjerā, coventry - crystal palace čempionšipā...tas arī viss...mūsējiem uniloje govno izbraukumā pret vīganu...

Death At A Funeral (2007, Frenks Ozs)


Brīnišķīga, brīnišķīga, brīnišķīga un smalka komēdija! Īstie puikas un meitenes zviedz par visu, arī pat par visādām sīkākām niansēm. Un tagad hrestomātisko jautājumu "Kak projti v bļižajšuju bibļioteku?" nomaina "So...how the God is dealing...today?". Ļoti rekomendēju!

in 2007 martcore says
treškonteiners! /  sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / šausm. apmier. ņurd. / afigkino

Tags:
The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe (2005, Endrjū Adamsons)


Kādreiz plaši izreklamēto māsterpīsu noskatījos tikai tagad. Tas, ka šis pasākums nevar spēlēt vienā līgā ar Hariju Poteru vai Stardust, jau bija skaidrs uzreiz. Atmiņā patiesībā patika tikai viena lieta - Tildas Svintones martial arts bojevajas stoikas (tādas arī tīģeros un drakonos nevāji kotētos!). Vecākais un galvenākais no bērniem - imbecils mudaks. Un vispār, tas jau ir rādītājs, ja slikto armija ar to lielisko ragulopu priekšgalā patīk daudz vairāk par labajiem spēkiem.

in 2007 martcore says
treškonteiners! /  sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / apmier. ņurd. / afigkino

Tags:

šitais rauj gabalos, komenti jo īpaši
http://community.livejournal.com/useless_faq/7710305.html
faktiski no mācību līdzekļa "aizraujoši uzdevumi 10.klasei"

fudbols 05: boxing day: don't read

aston villa ar čelsiju vēlreiz atkārtoja elli totenhemā :))
bāāāāc, šito ierakstīs komandas vēsturē uz mūžīgiem laikiem, es domāju

upd2: tātad pret Vīganu: Shay Given, Habib Beye, Charles N'Zogbia, Steven Taylor, Abdoulaye Faye, Geremi, Emre, Alan Smith, Damien Duff, James Milner, Mark Viduka. dodu norādījumu izmantot stratēģiski taktisko ideoloģiju "тупо прем вперед всем стадом!"

Ong-Bak (2003, Pračia Pinkajū)


Thai martial arts. Sižets ir tāds, ka tur pat bolivudas zirgiem, pardon, ziloņiem jāsmejas.Toties kādi ir paši kautiņi, tādus jūs nekur neredzēsiet un muay thai kļūs uz mūžu mūžiem par viskrutāko kaujas stilu, kāds vien ir redzēts! A pretinieks, viņš uzbrūk ar  porcelāna šķīvjiem, motorelleriem, ledusskapi un atkailinātu elektrības vadu! Mēs atbildam ar Degošo Kāju Triecienu (att.) un citām superīgām fīčām. "Tekken", tikai bez blokiem :) Vārdsakot, ja patīk razborkas - masthevs.

 in 2007 martcore says
treškonteiners! /  sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / apmier. ņurd. / afigkino

Tags:

kalniņa k-gs blakusistabā, skatoties ziņu pārraidi "panorāma" nupat izkliedza lielāko latviešu un arī laikam citu tautu, valstu, kontinentu iedzīvotāju sāpi:

"nu, kas tas tāds ir! ne Kalvītis, ne Godmanis, ne tas, kas notiek ārzemēs*! Kas tā ir par panorāmu??"

tagad saprotat, kāpēc mēdijs, kas nevienu vairs nepizģī ar kājām un nerāda drausmas, ir faktiski miris?

*šķiet, nekur nebija aviokatastrofu, uragānu, kā arī teroraktu irākā

man šķiet, ka tas ir kaut kas pilnīgi dievišķs

Буквально сегодня узнала, что в январе на прилавках появится русский аналог одного из самых крутых в мире журналов - Нью-Йоркер.
Называться будет "Русский Пионер". По стилю, как говорят очень похож на Нью-Йоркер.
Помнится, героиня фильма Дьявол Носит Прада хотела в Нью-Йоркер писать. В Штатах - это практически высшее достижение журналиста.
Хочу писать в "Русский Пионер".
http://kisand.livejournal.com/30071.html

DP.RU: Всем известно, что Андрей Колесников дружит еще и с Путиным. Он Путину не предлагал что-нибудь написать?
И.М.: Пока не предлагал. Идея такая была. Скажем, у нас есть спортивная колонка под рубрикой "физрук".
http://dp.ru/msk/news/adveritsing/2007/12/26/253534/

new_yorker_ru :))

vispār, ja būtu jāizvēlas, kur pavadīt vecumdienas - veco ļaužu pansionātā vai psihiatriskajā slimnīcā, es noteikti izvēlētos otro.

Atkāpties 26. Decembris 2007 Doties uzbrukumā