Chloroform Sauna
martcore
.:..:.:.:: .:.::

Jūnijs 2024
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Atkāpties 10. Maijs 2007 Doties uzbrukumā

pirmā ārzemju valoda, kuru es sāku mācīties, bija itāļu - kad man bija 8 gadi, atradu mežā apskritušu mācību grāmatu. valoda man likās šausmīgi skaista, tādēļ drusku biedēju klasesbiedus ar vārdiem, kurus izrunā tikai operās, taču pašu valodu tā arī neiemācījos, jo jau pēc gada konstatēju, ka vecākiem mājās ir arī latīņu valodas grāmata.

starp citu, angļu futbola faniem katrs mačs ir tāds it kā viņi dotos karā. to var izskaidrot kaut vai ar viņu futbola dziesmām - daudzas no tām ir veltītas meitenēm, kuras paliek mājās, visi šie "rose-anna, after all we are going home". cilvēks atnāk mājās ar pārķērktu balsi un krogā pārsistu uzaci, toties briesmīgi apmierināts un laimīgs, ja viņa klubs - nu ko tur viņa, viņa pilsētas klubs - ir uzvarējis. kā viņi paši saka, un es arī tā saku - it has heart, heart and passion. tas ir mans bezmaz galvenais arguments, kādēļ es tik ļoti mīlu futeni.

par meitenēm runājot, lūk piemēram, dziesma "doreen", kas ir "Arsenal" neoficiālā kluba himna, un to dzied tikai dvēseli īpaši saviļņojošos brīžos. protams, kā tas ir iespējams, man nav ne jausmas, bet iedomājaties pārdesmit tūkstošgalvainu pūli šo izpildot... /lejuplādēt doreen/

āaaaa
"Kalev ответит России за запрет своих конфет: "Бронзовый солдат" станет брендом пива и водки"
via [info]petrovichs
3.pasaules karš ir sācies, es uzskatu

gorčevs

На вокзале, кстати, познакомился с чудесной кассиршей. Передо мною в очереди стояла девушка и ей сказали, что мол плацкарта нет, а есть только купейные и все очень сильно дорогие. Девушка отошла в грусти и я подступил к кассирше тоже с грустью: мол и мне тоже видимо остались одни слишком дорогие. "Ну что? - спрашиваю. - Мне тоже остались только с улучшенным питанием?" "Ну, это смотря, на какой поезд вам нужно, молодой человек, - отвечает кассирша. - Если на тот же, что девушка, то да". "Мне вообще-то до Москвы", - говорю. "Нет! Вы уж как-то решитесь: или до Москвы, или с девушкой". "А девушка куда?" - спрашиваю я тупо. "Девушка в Самару. Но ведь бывает же так, что вам нужно в Москву, а вы увидели девушку и решили, что вам нужно ехать в Самару". Я задумался. "Нет, - сказал я твёрдо. - Мне до Москвы". "Значит не полюбили", - расстроилась кассирша и со вздохом продала мне два билета в Москву: туда и обратно, хотя, если честно сказать, я и сам не знаю, чего я там в этой Москве забыл.

mans koments kādā citā blogā

vot, skaties, rū (tas ir bez kāda konteksta) saka šādi: jā, es labprāt aizbrauktu no šejienes, taču es nespēju atstāt šo pilsētu idiotu un muļķu varā, man tā ir pārāk dārga.
un ar mani ir tāpat. es labi zinu, ka viss ir hujova un labāk nebūs. bet vēl ir tas, ka mēs apzināti atsakamies no labākas dzīves kaut kā vārdā. tu taču mani zini, es varētu aukstasinīgi nopārdot dzīvoklīti un aizbraukt dzīvot uz porto vai pat reikjaviku. bet es to nevaru sev atļauties darīt.

nožēlojami nav tas, ka cilvēki nebūt nav pārliecināti par savas eksistences niecīgumu.
nožēlojami ir tas, ka viņi mani cenšas pārliecināt par pretējo.

Atkāpties 10. Maijs 2007 Doties uzbrukumā