Chloroform Sauna
martcore
.:..:.:.:: .:.::

Septembris 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

visām bučas un apskāvieni!

geimeru fronte

Komisijā ir pārstāvji no BĢLM, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas, biedrības "Latvijas Klīnisko psihologu asociācija", vecāku apvienības "VISI", biedrības "Latvijas datorspēļu izplatītāju un datorspēlētāju asociācija", Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta, Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta, Izglītības un zinātnes ministrijas, Narkoloģijas valsts aģentūras, Valsts policijas un Kultūras ministrijas.
-----------------------------------------------------------------
http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=17102438
a kas ir "Latvijas datorspēļu izplatītāju un datorspēlētāju asociācija"? pirmoreiz dzirdu. nodibināta desmit minūtes pirms megakomisijas?

veikalā sulu un eļļas pārdevēja pasmaidīja, paņēma no plaukta greipfrūtu nektāru, nogāzdama visu plaukta saturu uz grīdas, un aizgāja projām ar paziņojumu, ka neapkalpos rindu, kas atsakās dejot pie foršajām dziesmām pa radio :)
vot kad līdz sešiem vakarā šampanietis nogalinās arī pārējās, tad būs reāls holokausts, labi, ka es paguvu tur nopirkt cigaretes!

"cik esmu iepazinies ar matuļa rakstiem, rodas iespaids, ka viņš cenšās raksta laikā noskaidrot pats savu viedokli jautājumā, kuru tobrīd apcer."
no satori.lv komentāriem par šo
------------------------
man, starp citu, ir radies tieši tāds pats iespaids :)

wiki 20 000

"Pazīstamā tiešsaistes enciklopēdija nonākusi skandāla centrā, kad noskaidrojās, ka students no Kentuki, kurš sevi uzdeva par teoloģijas profesoru, ir ieviesis izmaiņas vairāk kā 20 tūkstošos rakstu. Kā raksta avīze «The Independent», strādājot ar pseidonīmu Essjay, «profesors» kļuva par vienu no ražīgākajiem resursa redaktoriem, viņam uzticējās pat strīdīgu jautājumu risināšanā."
no šejienes

starp citu, man jau sen bija pārliecība, ka kristus otrā atnākšana būs tieši šāda.