Chloroform Sauna
martcore
.:..:.:.:: .:.::

Jūnijs 2024
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Atkāpties 4. Jūlijs 2006 Doties uzbrukumā

Suminām, [info]capslock!

Vārdsakot, Maskavas draugs Kostja paziņoja, ka viņam ir vajadzīgs nevis jūgendstils, bet gan kaut kāds alpīnistu veikals un vēl arī armijas preču veikals. Nezinu, varbūt viņš ir nolēmis uzsākt personisko karu pret Čečeniju. Bet kur tādi zvēri atrodas, nav ne jausmas.

Kostjas fāteris man jautā: a ko tu viņam no Vecrīgas varētu parādīt?
Es: es jau pats tur tā īsti neorientējos...nezinu...nu, "runcis"

ievērosim subordināciju.

Аналитики считают, что PlayStation 3 может занять лишь третье место на рынке консолей нового поколения.

Weederpress

Vienam jūtami mazgadīgam jūzerim dc++ šārē, kur galveno lomu spēlē jackassi & stuff, forši sadalītas filmas pa kategorijām: "bojeviki", "domājamās", "humors", "nēģeru"...
Aizgāju paskatīties, kas tad īsti ir kategorijā pie "domājamajām" filmām. A tur tikai viens produkts - Bad Education (rus)

Jauki dzīvot Āgenskalna priedēs

No gosto..basta...dostoprimečateļ...vārdsakot, ievērojamām vietām šeit, pirmkārt, ir jāmin postnukleārā strūklaka ar visu baseinu, kura spēj apmierināt pat viskaprīzākos viesus, ja vien tie interesējas par pasaules galu. Pie otrās supervietas ir jāpieskaita vietējā konditoreja, kura atrodas kādreizējās sabiedriskās ēdināšanas iestādes (modernais virziens "bandit-cafe") vietā. Tur cep un piepilda apkārtni ar vilinošām smaržām jau no rīta agruma.

Lūk, arī tagad atstiepu savai cienītajai izstrādājumus "Grāfa pilsdrupas" un "Pusnakts varžu dīķī", kamēr pats notiesāju vēl siltu siera bulciņu "Ļeņins pamet Amazones kreiso krastu" un kafijas maizīti "Ardievas liberālismam". Bet vēl taču tur palika magoņu plācenītis "Rumbula 19" un impresionistiskās saulespuķu sēkliņas "Meitenes birojā ar rakstāmmašīnām"!

Bet tikmēr Frags Sibirskis no .EXEs krievu interneta akcijā "Uzdod jautājumu prezidentam Putinam" ir tiešs un konkrēts: "Собирается ли Российская Федерация использовать для обороны своих рубежей огромных боевых человекоподобных роботов?" Jautājums jau ir savācis 10 000 balsis.

Es pats, protams, nobalsoju par:"Как Вы относитесь к пробуждению Ктулху?"
Vispār es jūtu, ka interneta konference ar Putinu būs kaut kas fērisks.

+ offtop: izrādās, ka Deivids Bekhems ir ebrejs! "Хотя и формально, и фактически я, будучи урожденным евреем, ходившим до 12 лет в хедер и носившим кипу, от еврейства отошел. Во многом повлияло то, что меня, звезду юношеской команды знаменитого «Тоттенхема», постоянно дразнили за пейсы, звезду Давида на цепочке вместо крестика и эту самую кипу — мальчишки же в этом возрасте ужасно злые…"
iedomājaties Bekhemu ar peisakiem :))
http://2006.novayagazeta.ru/nomer/2006/49n/n49n-s44.shtml

Dārgā atsakās izgatavot proletāriešu gaspačo. Būs kefirnijs pasākums.

posts LJ frendlistē

Детские перлы.
(Насмотревшись мультиков про роботов)
Ф: Мама, надо купить мне огонь на попу, чтобы летать.
Я: Скипидар?

Вот только огня для попы нам и не хватало…

tagad mazliet paskatīšos "Hostel"

Skatos "Hostel", pagaidām trilleris par tēmu "kā aiziet trīsdienniekā" sevi attaisno par visiem simts :)

Jaunākie ceļa satiksmes noteikumi
http://xmiler.com/index.php?newsid=340

Atkāpties 4. Jūlijs 2006 Doties uzbrukumā