marko ([info]marko) rakstīja,
@ 2012-06-19 14:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iekārām šūpuļkrēslu ābelē ar skatu priekšplānā uz jasmīniem un pojenēm, bet dibenplānā māju. šūpojos vējā un skatījos uz galdu zem ābeles, kam šogad vaštūks ar rozēm,jāņogām un zemenēm, uz mājas priekšu kas nokarināta ar manām fuksijām( kas negribi kuplot) un petūnijām(ko mēs nopirkām mazus stādiņus un, kas varbūt tikai augustā sāks izskatīties pēc saviem smukajiem sugas brāļiem no tirgus) ,uz mājas slieksni kur guļu suns, uz dārza celiņu uz kura kūp metāla spainis ( vecammas metode pret odiem). Un ir tāda, tāda sajūta :" paņemt klēpī un apmīļot".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gulafija
2012-06-19 15:49 (saite)
Tu paņem un samēslo tās fuksijas un petūnijas ar kadu meslojumu kas zalajiem augiem domats, kam daudzak slapeklis laikam, kad saks ziedet, tad pamaini. Darzniecibas jau vinas tadas mega kuplas ne jau no siltam rokam un labam domam... Bet vsipar es ari grIbu kadu lauku spa tagad shupultikla zem abeles, vai ka tur bija

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marko
2012-06-20 09:14 (saite)
Stāsts jau ir par to, ka man ļoti mīļš tas "ne - perfektums".
Fuksijas es saķīmiķoju, bet izskatās, ka tā kurai šī ir 3 vasara pie manis prasās pēc pārstādīšanas jauna augsnē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gulafija
2012-06-20 11:03 (saite)
es jau sapratu par ko stāsts, bet tu jau zini, man tik gribās, lai tev tās fuksijas tādas smukas, ka es ar dabonu kādu spraudenīti beigu galā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?