marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-02-28 18:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visvairāk es uztraucos par to, ka tēvs ieradīsies vienīgi uz stundiņu un redzēs mani, viņš redzēs to, cik pamatīgi esmu mainījusies šo pēdējo 3 gadu laikā, kuru laikā viņš mani nav sastapis, redzējis, nopētijis.
šodien mēginājumā es gandrīz sāku raudāt vairāku dziesmu laikā, jo domas nepārtraukti blandās ap domu, ka tēvs mani redzēs, ka viņš klausīsies un skatīsies uz mani, ka viņš ieradīsies vien uz stundiņu (tas ir ļoti daudz), taču uz "manu" pasākumu.
iespējams, viņš redzēs vienīgi to daļu, kur es pieklājīgā kokteiļkleitiņā tikšu pie žetona (mani mazliet apkaunos, pievienojot mani sportistu grupai, taču tas jau nekas, tēvs domās, ka esmu sportiska vismaz, kaut gan gribētu, lai Egle par mani beidz ņirgāties- es taču esmu bijusi atbrīvota no sporta visu vidusskolas laiku, un būtu pārlaimīga, ja būtu iekļuvusi gudrīšu pulciņā, vai radošo pulciņā, pie kura Granta mani automātiski bija pieskaitījusi.. aij.. gan jau!)

man shodien ir nelabi.
pie manis vakarnakt palika pa nakti persona, kura shodien izlikaas, ka mani nepaziist. interesanti kaut kaa. zinu, ka uz riita pusi vinjsh noteikti neguleeja labi vairs, jo bija paarstaajis kraakt. un laikam apvainojaas uz mani par manu bezmiegu un konfekshu riishanu liidzaas vinjam, kameer shis peec darba paarguris un iedzeeris, nespeedams seesties pie stuures vairs, lai dotos maajaas, taa miilji aizmiga liidzaas man. :D

atceries Ojaaru, kursh vienmeer kopaa ar braali Maartinju vandiijaas pa garaazhu, chakareejot savus mochus, jau kopsh tiinju gadiem? nu re! vinjsh mani veel atceras. nu ok, protams, vinja skatiijumaa veel aizvien un uz visiem laikiem palikshu taa siikaa, kautriigaa kniipa, kas vienmeer laviijaas pie vinjiem un, aiz stuura nosleepusies, raudziijaas vinju darbiibaas, paarlaimee smejoshaa knjopene, kuru Ojaars vai Maartinjsh atkal vecaakiem nezinot mani vizina ar mociiti.. un nu es vinju atkal peec shiem gadiem esmu satikusi draugiem.lv (ok, nozheelojami, tachu.. lai dziivo draugiem.lv, johaidii) un vinjsh mani vizinaas ar savu jauno moci! un es atkal smaidu kaa taa siikaa kniipa, kas taa vien grib mesties uz taa mocha Ojaara aizmuguree, juutot kaa mati sitas veejaa pret muguru.. aij, aij, aij.. cik labi atjaunot kontaktu ar radiniekiem! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?