marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-01-21 17:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lai nolādēta tā sms!
manas sms dēļ, kuru tovakar nosūtiju Reinim, Antra pametusi Reini, nenoticot, ka mēs esam vnk draugi!! es jūtos tik sasodīti vainīga, jo Reinis bija sācis viņā iemīlēties un Antra mīl Reini.. trakums ar to visu!

sestdien ~1.00 Reiniz brauca no Antras un zvanīja, vajagot parunāt, tā nu viņš mani savāca pie mājas, vētras laikā skraidījām pa pludmali, pastaigājāmies pa Vecrīgu, dzērām kakao un tēju, kamēr pārējie tusēja, dzēra, narkojās, utt. .. mēs runājām par to, ka šoreiz Reinis lika lielas cerības, šoreiz viņš nespēlēja savas spēlītes, viņš bija patiess utt., bet Antra netic, ka mēs ar Reini vnk esam labi sarunu biedri otram.
Un Reinim stāstiju par Kristapu, Jāni un Vadi. stāstiju, ka man tas viss ir apnicis un es gribu no tā atpūsties. pārrados ~5.30. tad arī devos gulēt.

bet es nespēju piedot sev, ka nosūtiju Reinim to sms. Bet kā gan es varēju zināt, ka Antra izlasīs, ka Antra neticēs, ka tai nebija nekāda sakara ar Reini, bet gan manām attiecībām ar Kristapu?! es to nevarēju zināt, taču jūtos vainīga tik un tā!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?