marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2007-01-22 16:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: -4.dien LV buus SAMI
Entry tags:ir ok

***
Jaanis mani nav uzaicinaajis un arii neuzaicinaas uz savu dz.dienas ballli! It kaa jau mani tas iipashi neuztrauc vai kaut kaa taa, bet tomeer ir taada drankjiiga sajuuta nedaudz.
tik dzirdu kaa vinji sarunaajas, plaano utt, kas, kaa, kursh, ko.. utt., bet es nevaru iesaistiities, jo neesmu ar to visu saistiita.

nezinu vai man daavinaat vinjam nopirkto daavanu. man patiik taa kartinja, bet nav vaardu, ko ierakstiit. man patiik taa daavana, bet diez vai taa ir piemeerota vinjam, respektiivi, lai es to daavinaatu vinjam. iespeejams, labaak buutu, ka nedaavinaatu vispaar neko un vnk pateiktu- " Apsveicu!" kaa Tev shkjiet?
to tachu vinjsh no manis gaida, vai ne?

tas raksts, ko atljaavos nokopeet un iebaazt sheit (shkjiet ieprieksheejais) bija Paulas darbs.. jau kaadu labu laiku par to domaaju. vinja teica,ka nekad nevareetu iemiileeties Tomaa-vinja izskata deelj un jau tas vien, ka vinji ir kopaa, vinjai prasiijis daudz. cik gruuti vinjai bija paarkaappt savus principus, augstpraatiibu utt, jo vinjsh kaa cilveeks esot vnk burviigs. vinjsh skraidiija pakalj, nepaartraukti teica, ka miilot, bet tad, kad tas viss apstaajas.. vinja vairs nespeeja bez taa visa. un nu vinja veelas satikt mani un par to visu izrunaaties- shkjiet vinja tieshaam ir iemiileejusies, bet nez' vai tas ir nopietni?! ceru, ka vinjsh nesalauziis Paulinjas sirdi!

Ingus neiet uz darbu, pavada jau 4dienu pie Kaspara un lieto alkoholu, zvana man nepaartraukti un luudz, lai aizbraucu pie vinja, lai nedaru vai lai daru to un shito.. shkjiet vinjsh ir " noraavies no sava ierastaa strikja" . es tikai turpinu atkaartot, ka mani tas neinteresee, lai vinjsh savaacas, lai nesastraadaa muljkjiibas, lai atgriezhas pie Zanes, ka censhos no vinja izvairiities, jo mees nevaram taa turpinaat.. bet nekaa!
5.dien satiekos ar Vadi. BEIDZOT! vinjsh veelas, lai mees satiktos aatraak, tachu es nevaru, nu nekaadi nevaru. vinjsh izdomaas kur, ko , kaa.. ak vai! esmu noilgojusies peec vinja. :)
Shodien Edgaram bija peedeejais eksaamens, ceru, ka veiksmiigi.. ja viss buus taa kaa tam jaabuut, tad shonedeelj mees satiekamies, shkjiet 4.dien vareetu.

no izpriecaam ar Jurgji- esmu ljoti paargurusi. Dace jau teica,ka esot sarunaajushi, ka shodien turpinam vaaleeties, bet nez' vai! shodiena pieraada to, ka 3 dienas ar Jurgji noziime- 12gadus atrofeetam buut! :D
labi, es nu skrienu, par daudz jau runaats!

Lai Tev veicas!
Tschus!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?