marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2007-01-21 11:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:maigi patiikami
Mūzika:Tegan and Sara- i know i know i know
Entry tags:millulis

ir labi.
Ko Tu iesaaktu, ja nebuutu muuzikas? Bet ja taa buutu, bet Tu to nedzirdeetu?
un ko Tu iesaaktu, ja nebuutu sniega? Bet ja taa buutu, bet Tu to neredzeetu?

godiigi sakot, ir labi. nee nu tieshaam- ir feini, ir patiikami un labi.
man patiik.
klausoties muuziku, zini.. tad jau vislabaak var apzinaaties to, cik pasaule ir skaista, cik dziive ir nenoveerteejami briinishkjiiga. muuzikas pavadiijumaa sajust, iespeejams, ikdienaa novalkaataas sajuutas. nu bet ir tachu labi. ir tika labi.

paraadi man savu plaukstu. paskaties uz foto, kas karaajas pie sienas. cik vinja ir miilja. 14.feb. dzimshanas diena, vaardaa Jete. tik ljoti miilja ir shii Jete. no kavalieriem ne atkauties- un tas ir tikai saakums.

esmu sheit, ja Tev mani vajag. lai ko es dariitu, lai kur es buutu, Tu tachu zini.. esmu pie Tevis.

Jaanis paarvaacas uz Riigu. Dziivoklis jau iespaidiigs, bet mani tas neinteresee. gribu, lai vinjsh aatraak buutu man tuvaak- jau briidinaaju, ka vilkshu vinju sev liidzi uz visaam taam izstaadeem, galerijaam utt., uz kuraam vinjsh man nav ticis liidzi, jo nedziivoja Riiga.. uzskata, ka to es dariishu kaa atspeeleeshanos par pagaajushaa gada manis iztramdiishanu agra riita burviibaa, jo vinjam vajadzeeja, lai shajaa svariigajaa briidii esmu blakus.. nu re. un vinjsh veel atceras un saka, ka to dienu nevar aizmirst. un tad es juutu, cik iipash, cik aizvien tuvs vinjsh atminjaas man un vinjam es esmu. i know i know i know.. es gribu smaidiit.

Edgaram ir skumas acis, skumjsh smaids, skumja seja.. bet tas nenoziimee, ka vinjsh ir vientuljsh. tas nenoziimee, ka vinjsh ir skumjsh- vinjam daba pieshkjiirusi sho maigo, ruupju pilno skatienu.. shis skatiens neljauj noveersties Tavam. gribas iegrimt, sasildiities, apskaut un sajust maigo smarzhu, kas mierinaatu un liktu Tev noticeet, ka nu viss ir kaartiibaa. un vinjsh ir tik miiljsh. un vinjsh.. vinjsh.. vinjsh ir paties, gudrs, ne slinkuma vinjaa, utt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?