marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2006-10-24 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:aggressive
Mūzika:placebo
Entry tags:stinguma krampji

aleluja!
nu labi.. samba! kas notiek?? esmu sastingusi un mani pārņēmusi vienaldzība.. nevienas domas, ne miņas no spēka.. apziņa par veicamo darbu, bet panākumi to veikšanai neitek pamanīti..
    nav ne jausmas.. kaut kāds tunelis!
vakar salietojos super-noturīgo tušu.. viss jau būtu bijis diez gan jauki, ja vien kāds būtu pateicis, ka viņa man mūžīgi gozēsies manās necili īsajās unmulsinošajās skropstās!
    zini, esmu paliksui agresīva.. (pēdējās nedēļas laikā).. nezinu.. laikam tomēr zinu, bet tas taču nevar būt iespējams!- tas taču ir tikai sabiedrībā pieņemts uzskats (stereotips, kā sacīt jāsaka).. runāju kaut kādas muļķības bez īpašas jēgas.. -tas ir šī tuneļa, nē! tunelim vismaz ir gaismiņa galā- tāpēc atrodos kastē, jā! kartona kastē!
pēdējo 2 nedēļu laikā man patīk Egons Reiters (ceru, ka neapvainoju, nepareizi uzrakstot viņa uzvārdu- īsti neesmu pārliecināta par tā pareizrakstību).. un vēl bija kāds.. pag! Ak diess! neatceros!
    SKAISTI! Aizmirsu pat par savu lielo kafijas krūzi, kurā nu ir auksta kafija.. daudz, daudz aukstas kafijas! Man laikam ir jāatpūšas..
fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj!!!!.. sakarā ar to, ka vakar vakarā izdzēru pēdējās piena piles..  man mājās vairs nav piena.. nācās izmantot to piena pulveri- neiesaku! Ceru, ka man caurā eja nebūs! - vēl jo vairāk tāpēc, ka man pie tā vīrieša šodien jābrauc.. (naivi solījās, ka mēs tikai filmas paskatīsimies.. nu labi, labi.. turēšu pie vārda!!- lai tikai pamēģina man pieskarties! Būšu ļoti, ļoti, ļoti dusmīga!)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?