marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2006-10-24 05:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: -because of myself
Mūzika:jimbo jouns-nav ne jausmas (vnk atcerējos par viņiem)
Entry tags:Mikiņš, kalni, sega, spilvens, Ģirts

apriebies!
Nu kā lai iztur šo trakumu?!
es gribu beidzot izgulēties! Zini, tas ir tiešām ļoti, ļoti, ļoti, ļoti nogurdinoši.. negulēt! Sasodīts! neesmu normāli gulējusi jau pāris gadus.. ko gan lai es iesāku?! Ir naktis, kad šķiet, ka tas nekad nebeigsies, ka nākamajā dienā visu dienu vajadzēs mocīties ar miegainību, taču.. kad tiks veikti kādi mēģinājumi nodoties miegam, tad nekas tik un tā nespēj līdzēt.. vislabākais miegs ir no rītiem, tācu to es spēju izmantot, izjust ļoti reti..
kārtējā nakts.. 5:56.. un no miega ne miņas.. kaut gan.. ir viens veids kā mani var iedabūt gulēt ātrāk.. zini.. ha! Tu taču zini..bet tagad tas nav iespējams.. iespējams, pēc otrdienas būs iespējams (kaut gan es ceru, ka nebūs viss)!

Ak jā, šodien domas tiecas vienīgi par kalniem.. tas ir vnk iznīcinoši! Nespēju sagaidīt, kad tikšu uz kalnu, mežu.. ak diess! tas pilnīgi noteikti un galīgi nav godīgi! Jo vairāk domāju par to visu, jo lielāks smaids, enerģija un viss pārējais parādās.. nu tāāāā!! tātad.. šonakts negulēšu vispār.. rīt man vēl tik daudz kas jādara.. vakarā ar Daci un Vadju jādodas uz Bolderāju (ja pareizi sapratu).. +vēl 1 nakts negulēta.. utt... līdz nāve mūs šķirs?!

padzeros aukstu pienu (savādāku nevaru iedzert).. iztīru zobus (bīstama kombinācija- nav diez ko apetelīga sajūta).. dodos uz gūltu..
 Arlabunakti..
* zini, šodien lielāko ties' domāju par "džermanī" saistībā ar Āzijas valstīm.. kā piemēram- AAE vai Taizemi.. nu kaut ko interesantu vajadzētu uzmeiterot.. protams, ar interesantiem cilvēkiem, bet kuri no tiem piekristu ar mani doties uz pasaules nostūriem?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?