marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-12-12 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mans mīļotais vīrietis sācis spēle't datorspēles. jauki, vai ne?
pēdējās dienās ir parādījies kkāds stulbs strīdēšanās bumbs. mēs strīdamies par pilnīgiem sviestiem. parasti strīdameis par to, ka otrs it kā nemīlot. bet no rīta, kad pamostamies, tad viss atkal ir pašsaprotami!
un vispār.. mēs esam sliktākie draugi un radinieki, jo devāmies uz Alfu māsai pirkt dz.dienas dāvanu, taču.. nopirkām SEV lampu, SEV milioniem sveču (visas forši smaržīgas), SEV fotorāmīšus (to esmu jau pastāstījusi 3 cilvēkiem, jo mani tas pārsteidz!!)

šodien mana mamma lasa lekciju 12. klasei par seksu. kā Tev liekas, kurš mācas 12.kl.?? :D pēc loģikas un unoversitātes prasībām- man to vajadzētu izdarīt, bet.. es labāk atlikšu to uz pēdējo studiju gadu, kad man vairs pazīstamo nemācīsies nevienā 12.kl. -lai nav jāsarkst.

un man ir kkas noticis, ka atļaujos skaļi aizrādīt cilvēkiem, kuri bremzē manu laiku. Mani izrāva no gultas, devos līdzi Ričardam un Kristapam uz centra mājām pēc formas, atpakaļceļā puiši savas izbadēšanās dēļ nolēma iegriezties arī maķītī, tā nu mēs devāmies turp un nolēmām nevis stāvēt rintā mc'drive, bet iet iekšā, jo tur rindu neboja. tā nu kāda jauka, jauna krievenīte nesaprata, ka cilvēki steidzas un vilka visu garumā, gaidot, kad otra tik pat jauka, jauna krievenīte pagatavos big'mc, nevis jau krāmēja pārējo maisiņā. Ričam atlika man tikai to pateikt un es jau aizrādīju paceltā balsī kādam citam kasierim par notiekošo. Viņš viņai aizrādīja un viņas seja izmainījās, viņa izskatījās diez gan "apkakājusies", bet puisis pats man pagatavoja manu saldējuma radziņu, kuru pasniedza, skatoties acīs un smaidot kā gulbītis.

un man vajadzīga sanitārā grāmatiņa, kurā būs cietumnieka foto (tādi nu tie 4 foto ir, kuri ir izvietoti manā skolēnu apliecībā (esmu noziedznieks, jo braukāju ar skolenu kartiņu un mēnešbiļeti), studentu apliecībā man ir līdzīga rakstura foto, kā arī cietumnieka foto man ir arī medicīnas uzziņas kartītē- tā, kuru izsniedz šoferīšiem :D ), Ričards saka, ka tas jau nekas, jo neviens tā pat neredzot viņas. :D bet es taču redzu un man ir smieklīgi!!

un Ričards 24 min brauc no skolas līdz maniem apartamentiem. (cik zinu, viņam beidzās 13.00, bet nu ir 13:24, bet viņš vēl nav pārradies!!)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?