marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-11-21 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garlībs Merķelis
un atkal kāt ir ziema, šorīt tas izklausās gluži vai tāpat kā ik 3.dienu izsacītais: "rit atkal ir 4.diena, Ričard!" un te nu rodas sajūta, ka nedēļa vairs nebeidzas ar 7.dienu un nesākas ar 1.dienu, nu tā beidzas ar 3.dienu un sākas ar 4.dienu! ziema, ziema, ziema, man pietrūka Tevis, ziema, to lielos sniegpārslu, kas krīt un mirklī izkūst man uz sejas, tā vēsuma, kas padara manus pirkstus nejūtīgus uz laiku un degunu + vaigus sārtus, es smaidu, jo man pietrūka Tevis tik ļoti, ziema!

mēs spējam nodzīvot uz priekšu tāpēc, ka nemitīgi gaidām rītdienu, parītdienu, kādu noteiktu laiku un vietu, kuru sagaidīt, un kad sagaidām, momentā jau gaidām ko citu.. tā vienmēr, nebeidzami. Ta\s ir stimuls rītos sajust sirdspukstus un atkal gaidīt.

gribētu apķert savās ķetnās ziemu un saspiest to, samīļot, kā man pietrūka tās.
pāris filozofijas lekcijas pavadīju, raugoties ārā pa logu, gaidot sniegu, jo ziema jau bija atnākusi, tik sniegs aizkavējies..

kkas būtu jāmaina? nu nezinu gan, man tā negribas neko mainīt, tāds slinkums ko darīt. sākšu mācīties, mhm, tagad atsākšu mācīties, man līdz 1.dienai vēl tik daudz ir jāpaspēj, uhh!

ieslēdzu mūziku, attiecīgo mūziku un gribas patrakot (ne jau tā, kā Tu to uzreiz iedomājies! :D ), sajutu brīvības sajūtu, tādu sajūtu kā agrāk.. to nenoteiktību un vieglprātību, forši uz mirkli apzināt, ka man tā vairs nav, bet varu pabaudīt to reizēm, līdz ar to sajust kontrastus stapr savām izmaiņām.

un vēl aizvien es mīlu savu brīvību, kura man ir tik sasodīti svarīga un godā celta. Kādu vakaru, pīpējot cigarellu, pievēru acis un man pār lūpām pāris reizes pārbira vārds Francija.. un tā sajūta, tā fantastiskā sajūta.
Esmu laimīga, tik ļoti laimīga! un šo laimi radu sev pati, liekot apzināties un saprast, neaizmirst un atcerēties, saglabāt un rūpēties..

man ir tik daudz.. tik daudz, ka reizēm tam visam manī nav vietas vairs! un tad izdodas satrakoties visdažādākajos veidos, reizēm tā, ka mazliet arī jāsakautrējas par to brīvības sajūtu, kura pārņēmusi darbošanās procesā, lai arī ko es darītu!

manam tēti m šodien vārda diena.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?