marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-10-25 00:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
because it doesn't even matter how hard i try, keep that in mind..
and what should i do with all those dreams which doesn't come true?!
es gribu nešķirties un vienmēr būt ar viņu.
šķiet esmu satikusi to, kurš man nepieciešams visas dzīves garumā, ar kuru vēlos novecot un kopā parto spasmeities, ar kuru dalīties priekos un bēdas, jo viņam tas rūp.
un viņam būs skaista, patiesi skaistameitiņa, kurai piestāvētu vārds Marta. un es gribu, lai tā ir mūsu meitiņa. viņai būs tēta lūpas, Ričarda lūpas.
es gribu bērniņus no Ričarda pēc vairākiem gadiem, kad būsim tam gatavi un kad būs tam gatavi arī mūsu vecāki.
tiešām esmu laimīga kopā ar šo fantastisko cilvēku, lai arī kā brīžiem varētu likties.. mēs tiešām, tiešām, tiešām kopā jūtamies labi un reizēm ideāli. un nevajag nevienu, lai justos vēl labāk, kā tikai otru.
kad viņa nav līdzās, maz kas liekas savā vietā, laikā un kārtībā, ir nemiers un bažas.. un kā gan Tu savādāk mērīsi savas ilgas, ja ne pēc tā, cik augsta ir Tavu rūpju skalas rādītājs augstu uzlēcis brīžos, kad neesi līdzās mīļotajam?
un pietiek ar vienu maigu apskāvienu no mugurpuses ar klusu čukstu, ka mīl.. no rīta, kad mosties. diena ir izdevusies un pilna apziņas, ka Tev ir pasaule un augstākā bauda, laime un patiesība, viena no skaistākām lietām, ko dzīve spēj sniegt- Tev ir mīlestība, kura pilda un dara Tevi spēcīgu garā, Tev ir spēks, kas balstīts uz laimi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?