zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2005-03-30 14:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu nokavējis kāda dokumenta izpildes datumu, kas noteikts uz 23.martu. izrādās tas ir sarežģītāks kā domāju. sāku par tointeresēties apmēram 21.marta rītā (pirmdiena). kā jau minēju lieta nav tik vienkāša. vairākas iesaistītās institūciajas, turklāt prasība saskānot ar iestādi kurā teeja strādā (teeja nepalīdz).
šobrīd situācija ir tāda, ka termiņš ir nokavēts pāri galvai (šīs vēstules sakarā biju pirmo reizi pie solvitas, bet nejau tāpēc, lai tiktu norāts, bet tāpēc ka svarīgi. kad viņa ieraudzīja izpildes datumu, tad kaut ko teica man, vispār viņa ir vienkāršs cilvēks kā jau vairums no mums).
tad solvita to vēstuli ko es (pats es tur neko īstenībā nedarīju, jo es neko nesaprotu, bet iesaistīju tajā zani no blakus nodaļas un dodot papīru kārlim pieliku viņas rakstīto lapiņu, kas būtu jādara. kārlis atpazina rokrakstu un iesaistīja tajā arī zani par ko viņa nebija priecīga. tātad tas teksts novārtījās pie solvitas vairākas dienas. es centos, es zvanīju, bet tikai šodien mēs to izrunājām. raivis un ludmila vēl palika ar kārli pie solvitas izrunāt svarīgas stratēģijas bet mani aizsūtīja rakstīt šo vēstuli (labot, papildināt). tagad es biju pie kārļa un jautāju vai viņš ir apskatījies, bet tas tikai plātīja rokas un teica ka nē, es diplomātiski nosvīdu miglā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?