zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2007-12-02 07:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
var vienā katrā brīdī nospriest, ka es nederu rakstīšanai tieši tagad, bet ka vajag pagaidīt un tad atnāks. atnesīs līdzi draugus un visādus zariņus. pieskarties starp pirkstiem, kur dzīvo zivis un viņu žaunas. es tad pretojos nodomam, man kaklā ir līme. glotka skan labāk, palūdzu krievu armijas zābakus.
man ir āķis lūpā. āķi var norīt un virpināt traktā. āķis var ieķerties traktā. pamēģini pavirpināt tā, lai neieķeras. pamēģini atdot neuzāķētu sevi. man uz galda stāv kulminācija. kulinārs no manis nekāds. es iepirku visu zelta segumu, kad maize bija dārga. ēdu kodes, toties tagad (...man ir zelta x)
esmu aizrāvies. mana uzmanība ir dalīta. es nesēžu savā vietā, es klejoju. pa sagrauztām sienām, starp tām. man ir māsiņas cepure, izskatos pēc pavāra. visu ko no sevis varu notēlot. varu paņemt rokās dakšu. tikai gaidu to īsto telegrammu, kas man bija, kas es biju pirms izliju.
pamazām nosēžos kā tauriņš gaisā pasists bez spējas lidot. būtībā pelns. avīzes, piemēram, pirms vējš nav donkihotā sadūris, pirms neesmu sapluinīts. ātrāk gribu nosēsties, jo tur ir apsolītais. pieskaršos postamentam un būšu debesīs, tā man stāsta. bet pa to laiku, kamēr man nenovēl, es pastāvu uz elektrības sadales skapja. paslēpies skapī, atrodi mani otrā pusē.
es laikam tagad velku dzijas spoli. laikam vēl nav tumšs. tumsā iekšējie orgāni ir padevīgāki. tumsā var nokārtot darīšanas. es zinu kontaktu, es zinu, no kurienes tas nāk. lai tas iešauj man krūtīs. man pa nakti tirpst rokas. man vajadzētu mazus spārniņus virs delmu locītavām. drīzāk izskatītos pēc spurām, bet es lidotu itkā būtu aiz rokām piesiets striķī pie zirga aulekšos velk pa putekļiem tā es lidotu it kā būtu pie zirga.
atdevu tagad mazu garantu, tagad varēšu mazliet paplātīties. āķis nav tuvu nerviem. āķis tagad ir kaut kāds mīksts. varētu pat pamēģināt sakošļāt, bet, vai tikai tie nav māņi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?