zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2007-08-16 19:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani komplimenti tev redaktor, pārlasīju mūsu divas īsās sarunas un novērtēju tās pozitīvi. kā arī par to mērci. mērce ir izcilais variants un rada pilnvērtīga ēdiena sajūtu par deviņiem santīmiem.

*hip hip urrā. lai dzīvo sveiks. es tevi apsveicu ar tik pārsteidzošu pirkumu. gribētos gandrīz vai skaust, ja vien tu man nebūtu tik tuvs.

ak vai, tiešām, mūsu starpā valda tik līksma draudzība. mēs neko viens no otra neslēpjam un mums kopīgi patīk aprunāt citus, bet mēs mazliet kautrējamies, varbūt ar laiku.

*kukū, tāda dzīve, klau, iestājas pagurums no tās pieēšanās, divas pastētmaizes ar tēju arī savu fundamentu rausta un signāliņš līdz nabas saitei atnes ziņu ar pirkstu uz gultu, bet kurnu, tas jau karstais laiks un ausainā nūdele. gulēts jau tika no rīta, bet tagad jau laiskais gars ieslēdzas. nez, ko tu darīsi ar to vid atskaiti.

tā sāpīga tēma, paldies, ka pacēli. keiss jau droši vien ridikulīgs, aizies pa pieskari pēc pirmā uzbrēciena, bet tā draza kas velkas līdzi laika garam. tas viss man atgādina akadēmisko pienākumu, kuru es maģistratūru piesmēju sejā un pasūtīju visu klaburčūsku orģestri ēst tukšu ērkšķogu krūmu.

*poētiski izskies, būsi puškins. ai, ar to atskaiti var apslaucīties, lai jau viņi kārto papīrus kaudzītēs, stulbie realitātes neredzētāji, laimes nīdēji un laiskuma svētie ienaidnieki.

āme, brāli, ieēdīs vēl to makaronveidīgo.

*pasarg dievs, nesāc runāt kā no laukiem vai kā viens to tiem bezpajumtniekiem iemītniekiem plātīzeriem lielajiem vēderiem.

čau čau, nu lai jau jauka dieniņa


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?