mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Jun 2021|19:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tātad, kas ir noticis.

Esmu saņēmis kautko līdzīgu publiskam draudzīgam brīdinājumam, par savu "trokšņošanu", kur varu pieņemt, ka pamats ir pretvakcīnu retorika un info, kas savādāk cibas publikai neparādītos tādā apjomā un kvalitātē. Saturs un noskaņa vairāk velk pēc izmisušas "apklusināt" gribētājas pēdējās cerības(atvainojos, ja brīdini mani labu nodomu vadīta).

Ja es apklustu, tad tas nozīmē, ka eiročekisti ir šeit(Latvijā) un darbojas, kā arī, ka vismaz viens viņu stukačs ir cibā. Nez vai brīdinājumam ir kāda saistība ar vakardienas sēru karogiem.
Linkir doma

Comments:
From:[info]fedrs
Date:15. Jūnijs 2021 - 20:20
(Link)
Baidos, ka TAS bija nevis brīdinājums, bet apliecinājums tam, ka tu pārlieku nekritiski uztver katru vārdu, ko kāds ieraksta internetā, un tūlīt steidz par to pavēstīt pasaulei.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Jūnijs 2021 - 20:33
(Link)
Kā tev vienmēr sanāk trāpīt tik precīzi, s točnastju naoborot?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Jūnijs 2021 - 20:35
(Link)
Nez vai būšu kautko salauzis tevī, kad reiz izmantoju apšaubāmu paņēmienu sarunā.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:15. Jūnijs 2021 - 22:21
(Link)
Ļoti labi, ka steidz. Ir fiziķi, kam interesē magnētisms.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:16. Jūnijs 2021 - 14:15
(Link)
es to līdz šim tikai esmu domājusi, bet neesmu tev pateikusi - no savas ierobežotās ielūkošanās frendsfrendos esmu padomājusi, ka tu esi pieklājīgs jaunietis, kam ir atšķirīgi uzskati. tos tu paud savos ierakstos un, pirmkārt, netaisi tēmas, kurās apsmej citu konkrētu cibiņu uzskatus, otrkārt, nesiro pa svešu tēmu diskusijām, lai piesietos un šmucētos.

daudz nosodāmāka man šķiet citu cibiņu kāre atvērt savas tēmas tavu uzskatu apsmiešanai un norādīšanai, ka viņu uzskati ir vienīgie pareizie. jo ir iespējams, ka katram ir kāds nepareizs uzskats, turklāt daudzi sēž skapī ar kādu tādu uzskatu, kas neskaitās pats pareizākais, un neuzdrīkstas par to publiski runāt. tu uzdrīksties. turklāt kas gan mūsdienās ir pats pareizākais uzskats.

tas laikam bija Voltērs, kas teica apmēram tā: "es ienīstu savus uzskatus, bet atdošu savu dzīvību, lai tu varētu tos paust". cēlā ciba laikam viņu sen būtu kancelējusi. cēlā ciba ir gatava cilvēku kancelēt ne tikai par uzskatiem, bet pat par patiesa notikuma atstāstīšanu, ja tas kādam nepatīk.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:23. Jūnijs 2021 - 09:01
(Link)
Man patiess prieks šo lasīt. Paldies!
From:[info]formica
Date:16. Jūnijs 2021 - 17:37
(Link)
https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=21315.php

50 centu armijas ierindnieki un paareejie volontieri lasa brigadieru ustanoffkas, nevis akadeemikju peedeejo desmitgazhu atskaites.

https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=21315.php
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32377258/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24846348/

Uz Prof. Luc Montagnier un citiem 'Nobelistiem' arii gadu reeja, kameer kauls iespruuda pharmanazi riiklee. https://youtu.be/fZSQy6c0J0s