mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[9. Nov 2020|21:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:11. Novembris 2020 - 10:41
(Link)
Pirmkārt paldies, ka izvēlējies diskusijas formātu.

Piebilde par bailēm bija izaicinājums, kuru pieņēmi un pierādīji, ka nebaidies diskutēt, kur tas var novest zina vien Dievs, jo viss plūst, viss mainās.

Rezultātus publicēt vajag, bet ar atbilstošām piebildēm par to iespējamo mainību. Ja kāds sevi pasludina par uzvarētāju, tam jābūt pamatam, šoreiz pamats ir mēdiju vēlmjdomāšana par ļoti strīdīgiem un jau apstrīdētiem rezultātiem. Papildus ir aizdomas par krāpšanu, viltošanu, piemešanu, nepareizu reģistrāciju. Ja runa būtu par Atašienes pasta nodaļas vadītāja amatu, man būtu vienalga, bet cīņa notiek par 300 miljonu iedzīvotāju valsts vadību, kurai ir spēcīgākā armija un ekonomika(?) pasaulē. Tāpēc nevajag steigties un savus gribulīšus uzdot par faktiem.
Daudzie jautājumi par vēlēšanu detaļām, lai paliek katra paša izpētei, ticībai un lēmēju spriedumiem vēlāk.

Vai drīkst pieņemt, ka Tavs vienīgais realitates avots ir gardijans?

Par cenzūru, manuprāt, kļūdies, jo aicinājums ir sagaidīt rezultātus, kam var uzticēties pec to pārbaudes un pēc vēlēšanu laika notikumu pārbaudes.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:11. Novembris 2020 - 11:16
(Link)
Aizdomas vēl jāpierāda, tāpēc nevajag steigties ar saviem slapjajiem sapnīšiem.

Runājot par atbilstošām piebildēm par to iespējamo mainību - vai tad tas nav skaidrs pēc noklusējuma, ja ir redzams, ka dati vēl nav pilnīgi pēc norādīto % skaita? Vai varbūt šīs ir pirmās vēlēšanas mūžā, kurām kāds seko līdzi un tāpēc nav iepriekšējas pieredzes kā darbojas vēlēšanu rezultātu atspoguļošana medijos? Nu, var gadīties, var gadīties. Turklāt, ja netic medijiem, kas liedz sekot līdzi datiem attiecīgo štatu mājās lapās? Vai arī tām nevar ticēt?

Gardijans? Protams, ka ne, vēl es lasu 9gag un sazvanos ar Putinu, tīri tā, lai būtu skaidrāks, kas tad īsti notiek.

"aicinājums ir sagaidīt rezultātus, kam var uzticēties pec to pārbaudes un pēc vēlēšanu laika notikumu pārbaudes" - vai drīkst pieņemt, ka Trampa uzvaru 2016. gadā tu pieņēmi tikai pēc elektorātu kolēģijas balsojuma 19. decembrī un ziņas līdz tam ignorēji?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:11. Novembris 2020 - 12:18
(Link)
Tātad gaidam. Kā jau iepriekš rakstīju :).

2016? nav ne jausmas. Toreiz laikam bija pietiekami pārliecinoša uzvara un nebija tik daudz ziņu no iecirkņiem par krāpšanu. Šoreiz ir.

Vai var pieņemt, ka Tev nav neapšaubāmās patiesības avota?
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:11. Novembris 2020 - 13:05
(Link)
Kopsavilkumu par 2016. gada vēlēšanām var kaut vai Vikipēdijā izlasīt, ja atmiņa nestrādā.

Neapšaubāmās patiesības avots? Tava ciba, protams!
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:11. Novembris 2020 - 13:23
(Link)
O, paldies! Turpināšu censties :).
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Novembris 2020 - 13:29
(Link)
Vai tajā ir minēts, ka arī tajā gadā demokrāti centās čītot, bet viņiem tik labi nesanāca? Jo nebija kovids, nebija demokrātu izmainīti likumi, kas viņiem atviegloja šo darbu šogad un, protams, nebija tik sagatavojušies.
Btw, pieminēt wikipedo vispār nevajadzētu. Viņu aktīvisteditori šobrīd rīltaimā dzēš un editē šķirkļus par matemātiskām metodēm datu viltošanas noteikšanā, jo tie tika izmantoti, lai demonstrētu vēlēšanu statistiskā anomālijas. Wiki jau sen bija tas pats guardian no politisko šķirkļu viedokļa, bet ļevoku cenzūras trakums iet tik tālu, ka bano matemātiku, jo tā traucē šmaukties. :D
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:11. Novembris 2020 - 15:53
(Link)
O, paldies, ka paskaidroji, ka wikipedia var papildināt un labot katrs, kam nav slinkums! Ak, šīs zināšanas, kuras ir pieejamas tikai vīriešiem, lai viņi tās varētu nodot tālāk sievietēm. Kur gan mēs bez jums. Trijās priedēs apmaldītos!

Domā, ka wikipedia prasa uzrādīt politiskās pārliecības apliecību, pirms atļauj labot ierakstus? Vai arī tev liekas, ka wikipedia labo un papildina tikai reptioloīdi, kamēr nabaga konservatīvajiem, republikāņiem un Kim Jong-unam ir bezpalīdzībā jānoskatās?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Novembris 2020 - 16:07
(Link)
Tikai norādu līdz kādam absurdam spēj novest trump derangement syndrom un kāpēc atsaukties uz wiki rakstiem par politiku ir slikts tonis.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:11. Novembris 2020 - 16:50
(Link)
Nē, nu tu esi pilnīgākais brīnums, pat toņu speciālists!
Gatavais zinātnieks un pētnieks jebkurā jautājumā!

Delfu orākuli nervozi pīpē stūrī.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Novembris 2020 - 17:12
(Link)
Uzraksti vēl kaut ko. Es sāku uzbudināties. :o