mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[8. Jul 2020|18:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Jūlijs 2020 - 14:19
(Link)
Paldies par skaidrojumu.

forensic nurse - tulkojumā tiesu medicīnas māsa, pēc būtības kautkas no māsas, psihologa, jurista, speciāliem gadījumiem saistībā ar kriminālu. https://www.forensicnurses.org/general/custom.asp?page=WhatisFN

Viņa jau tieši stāsta par to, ka ārsti nezin, ko paši pacientiem špricē. Var būt konspirācija, var būt tikai teorija.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Jūlijs 2020 - 16:07
(Link)
Pēc tā linka sanāk, ka tā ir medmāsa, kas strādā ar pacientiem, kas cietuši no vardarbības, un palīdz arī ievākt pierādījumus par to.

Nekas īpaši nav saistīts ar farmāciju, ja nu vienīgi šī vardarbība ir bijusi ar zālēm saistīta (kaut kas iebarots pirms izvarošanas u.tml.).

Visas zāles un vakcīnas apstiprina regulatori, tāpēc ja kāds ārsts līdz galam nezina visas sastāvdaļas vai ražošanas procesu, tad tas nav būtiski.

Medicīna jau sen nav brīva pašdarbība – vairums slimību ārstē stingri pēc vadlīnijām. Ārstam nav nemaz tik lielas iespējas no tām atkāpties bez nopietna pamatojuma.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:14. Jūlijs 2020 - 22:36
(Link)
Bija doma papētīt tās sastāvdaļas ko viņa sauca, bet šobrīd kad ir laiks, vairs nav spēka(gribasspēka) to izdarīt un vēlāk visdrīzākais vairs nedarīšu. Atstāju šo lietu sev atvērtu, varbūt vēlāk parādīsies papildus ziņas.