mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Jul 2019|10:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Cilvēks, kas esi tagad, nav tas pats, kas biji pirms divdesmit gadiem. Dr.JP sarunā ar Mailo. Šis varētu palīdzēt atbrīvoties no pagātnes sūdiem, jo izvēles kuras darīji tad, nedarīsi tagad, jo esi mācījies no kļūdām un ja brīdī kad tas svarīgi, spēsi pieņemt pareizo lēmumu.

Turpinu klausīties kā Dr.JP intervē Mailo. https://www.bitchute.com/video/FHpvI8oGsuQ/
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:17. Jūlijs 2019 - 23:26
(Link)
Šim man likās interesanti, ka Mailo ļoti atklāti pasaka par lietām. Arī to, kā viņš pats izmantoja attiecības, lai spītētu mātei, un arī citas geju dzīves aizkulises. Domāju, ka tas viņu padara daudz cilvēcīgāku un uzlabo citu attiekmi pret viņu arī kā pret geju nekā visi praidi kopā, kuros tiek tēlots, ka geji ir tikai zelta gabaliņi, bet visi, kas viņus nemīl, ir sliktie.

Interesanta arī tā ideja, ka ar lesbietēm konversācijas terapija un ka viņas pēc tam dzīvot ar vīrieti un būt laimīgākas. Bet ar gejiem gan tas nestrādā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Jūlijs 2019 - 22:54
(Link)
Tas bija neparasti no viņa, domāju ka tas dr.JP nopelns, Mailo neuzdrīkstējās būt nekaunīgs pret viņu, kaut manierīgums bija manāms.

Domāju ka viens no iemesliem kāpēc viņu sabradāja mēdiji, ka viņš publiski atklāti stāstīja par pederestijas aizkulisēm, arī baznīcā, arī pedofīlijas sakarā, bet vienalga spītīgi centās noliegt, ka viņa paša seksuālā izmantošana bērnībā būtu ietekmējusi viņa orientāciju, komplektā ar visu pārējo, jo rādās ka bērnība un agrīnā jaunība diezgan skarba bijusi.

Gan jau ka strādā visiem, tikai vajag atrast pareizo pieeju, jo katram smadzene samežģījusies pa savam, kādam vairāk, kādam ciešami. Sarežģīts temats, daudz kas nav skaidrs un rādās, ka kautkur, kautkam nav vēlmes, lai tēma tiktu brīvi pētīta.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:18. Jūlijs 2019 - 23:12
(Link)
Viegli viņam nav bijis, bet man šķiet, ka viņam (vai abiem) ir taisnība arī tajā, ka pārsteidzoši daudzi cilvēki, kuriem bērnībā bijušas visādas lažas, izaug pilnīgi normāli. Tas ir labs pretspars pašreiz popularizētajai upuru domāšanai. Protams, reizēm ir pamatoti slikti, bet cilvēkiem ir pārsteidzošas spējas atgūties un iet cīnīties tālāk. Ja arī bērnībā vai skolā vai jebkurā dzīves posmā ir bijis slikti, tad tomēr nevajag padoties, un vajag iet un meklēt tālāk dzīves jēgu un piepildījumu.

Es varu iedomāties, ka depresijā nav viegli, bet man tomēr patīk filozofijas, ka mazāk meklē cēloņus, kāpēc tā ir, bet vairāk dod pamudinājumu celties un iet tālāk. Jo meklējot cēloņus parasti nonāk pie visas pasaules vainošanas – vecāki bijuši slikti, sabiedrība apcēlusi, pret gejiem slikti izturējās, universitātē tevi nosauca ne tajā vietniekvārdā utt. Bet atrisinājums un spēks var nākt tikai no iekšienes.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:19. Jūlijs 2019 - 18:56
(Link)
Dabiskā atlase, izdzīvo un pēcnācējus atstāj tie, kuri spēj savākties un dzīvot tālāk normālu dzīvi.

Tieši tā jau ir sjw pamatdoma, ka nevajag savākties, nevajag celties un iet tālāk, jo visi ir upuri kautkādā veidā un tāpēc visiem jākļūst nenormāliem, vai nenormālību pieļaujošiem, kas noņem ārējo spiedienu savākties pašam. Rezultāts kā redzams vienlīdzīgākajās no vienlīdzīgajām valstīs diezgan bēdīgs. Tāpēc, jā, jāturas pie sava iekšējā spēka un nedrīkst ļaut normalizēt upurismu un vārgulīgumu.

Man patīk veids, kā dr.JP dod reālistiskus paņēmienus būt stipram, pat esot galīgi sliktā stāvoklī. Un dalos ar jauniegūto, jo redzu ka cibā daudziem šie viņa video būtu noderīgāki kā man.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:19. Jūlijs 2019 - 19:48
(Link)
Luk šis viņa video ir pilns ar lietām, kuras apdomātas dziļāk var iedzīt depresija jebkuru sjw - https://www.bitchute.com/video/j0GL_4cAkhI/ , jo ja dotais sjw to pieņem kā patiesu, tad viss, ko viņš dara automātiski nozīmē melus un tā ka parasti šie sjw tādi vārgulīgi jau tāpat, tad visdrīzākais, ka sjw izvēlēsies palikt savā burbulī, lai nebūtu jāsāk domāt pašam. Tas mēdz būt grūti un sāpīgi, pieņemt patiesību.