mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Mar 2018|14:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Marts 2018 - 16:11
(Link)
Tie kas draud ar kodolsprādzienu citiem uzskatām par bīstamiem visai pasaulei no A-Z valstu sarakstā. Un šobrīd ir divu valstu vadītāji kuri atklāti draudējuši citiem ar kodolraķetēm - Z Koreja un krievija.

Ko tieši ar viņiem darīt? Visprātīgākais būtu nomierināt saasinājuma gadījumā un palēnām aizgājināt pensijā/kapā/trakomājā, nodrošināt, lai nākamais vadītājs būtu +/- adekvāts, vai arī viņam nebūtu tik daudz varas. Revolūcija Z Korejā būtu normāli, jo valsts maza un reķešu bumbu ar nav daudz. Krievija revolūcija var izvērsties par daudz nepatīkamāku problēmu tieši dēļ bīstamo resursu mazkontrolējamības iespējas pilsoņu kara gadījumā.
From:(Anonymous)
Date:18. Marts 2018 - 18:11
(Link)
Tramps jau arī draudēja.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Marts 2018 - 19:06
(Link)
Kad, kam, ar ko viņš draudēja un kādā sakarā?
From:(Anonymous)
Date:18. Marts 2018 - 19:18
(Link)
https://encrypted.google.com/search?q=trump+nuclear+threats

Pat ja tiešām šito pamuļķa kārtējo sūdu palaidi garām, nav jau tik grūti atrast.

"North Korean Leader Kim Jong Un just stated that the "Nuclear Button is on his desk at all times." Will someone from his depleted and food starved regime please inform him that I too have a Nuclear Button, but it is a much bigger & more powerful one than his, and my Button works!"
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:19. Marts 2018 - 20:28
(Link)
Viņš "draudēja" tikai tādā veidā, ka apdirsa Kimu whatever-šķībaci, lai piever mutīti. Trampam nav motīvs kādu bumbot. Uzkliegt stulbam sunim 'sigeķ!' nav tas pats, kas draudēt. Nedz viņš sāka šo savstarpējo ķorku, nedz viņam ir nopietni plāni kādu bumbot. Past tādu mēslu bedri kā ZK. To saprot jebkurš ar funkcionālu smadzeni, bet protams, no šitā melumēdijiu uzpūtuši baigo ziloni.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:21. Marts 2018 - 15:13
(Link)
Biju domājis šo anonīmiķa apgalvojumu par draudēšanu atstāt bez ievērības, kā muļķīgu un absurdu, dēļ tā ka lai ielaistos kādā sarunā būtu jāskaidro ar ko atšķiras draudi un atbilde uz draudiem, kā atšķiras forma un saturs, kas manuprāt konkrētajam apgalvojuma paudējam pašam jābūt skaidram.

Bet, tā kā atbildēji manā vietā, tad vismaz izskaidroju savu pozīciju.