mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Mar 2018|14:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par Mr.Brīvcilvēku(Freeman) jau manliekas esmu rakstījis, varbūt pieminējis, nu vai vismaz gribējis rakstīt, vai pieminēt. Tad nu lūk. Zīmēts tēls ar balsi, kas stāsta dīvainas, bet satraucoši saistošas lietas. Krieviski un angliski, bet par krieviju. Šis virtuālais tēls, no tāda interneta gurū kļuvis par pašpasludinātas valsts dibinātāju https://mfcoin.net/#manifesto, kas balstās kriptovalūtā mfcoin(Mr.Freemen coin) ar pretenzijām uz cilvēku sirdīm un makiem. Viņu mājaslapā pieminēta iespēja par cilvēku apziņošanu tīklā saņemt mfcoin, bet šis nav tas gadījums, varētu teikt ka esmu lietderīgais muļķis, mani vienkārši interesē tēma un ideja.

Sākotnēji frēmens uzradās pirms, vai līdz ar protestiem maskavijā, kā aicinātājs uz izmaiņām ala Maidans. Vēlāk, kā cilvēku, krievijas, valsts, reliģijas, ... skaidrotājs krievu auditorijai, interesanti, izklaidējoši, ar odziņu un izzinoši, tā teikt palasīju vikipēdu papildus. Un šobrīd tiek dibināta virtuālā valsts Freelande(Brīvzeme), ar statusu sekotājs, dalībnieks, dibinātājs un izcenojumu.

Sākums: https://www.youtube.com/watch?v=o1k8hJ1d8G4 (krieviski)
Skaidrojumi: https://www.youtube.com/watch?v=rAEdxrOWYlw (krieviski)
Un tagad: https://mfcoin.net/ (angliski)
Visi agrākie video angliski un krieviski: https://mf0.me/
Kā arī skaidrojumi par slēptajām lietām, kas iemontētas video: https://www.youtube.com/watch?v=UPw2iwLEJ8c (krieviski)

Domāju, ka kāds cenšas izvilkt krievu patērētāja galvu no TV(zombokastes), lai piegrieztu skābekli kleptokrātijai, kura apdraud lielu daļu pasaules. Virtuālā valsts izskatās interesanta lieta, tik nav uzticības tam, kas nāk no krieviem.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Marts 2018 - 14:41
(Link)
Jap, izskatās pēc kāda žīdiska scama, kas tārgetēts konkrētai auditorijai. Es uzskatu, ka jau eksistējošās valstis un kultūras ir okej formācijas kā eksistēt, tikai vajag šad tad viņas attīrīt no mēsliem gan burtiski gan metaforiski.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Marts 2018 - 15:21
(Link)
Pirms kāda laika biju ielicis ziņu, ka krievi savu valsti pozicionē kā trešo Romu, trešo reihu.

Un šodien mieru neliek teiciens, ko iespējams atceros nepilnīgi - Romai jātiek nopostītai. Ar domu, ka ja vēlas atdzimt kā fēnikss, tad arī jāsadeg, kā fēniksam un atklāti sakot manuprāt tas būtu tikai taisnīgi, kaut arī īstermiņā(no pasaules vēstures viedokļa) slikti.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Marts 2018 - 15:40
(Link)
Ķipa kā ar Kartāgu.:)
Varbūt Rietumu civilizācijas kontekstā tas ir valīds arguments, jo Rietumi ir daudz turbulentāki par pārējo pasauli (kas ir konservatīva). Tikai, ja tu dzīvo valstī X un valsts X kultūra, etnoss un komunālisms tiek apdraudēts, tu gribi to aizstāvēt. Saglabāt. Tas ir normāli. Ja tevī tādas dziņas nav, tad kaut kas nav normāli. Ja tevī tāda dziņa ir, bet tu pakļaujies valsts ideoloģiskiem žņaugiem, kas to apspiež, tas NAV normāli un galvenais - tas NAV LABI!
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Marts 2018 - 16:11
(Link)
Tie kas draud ar kodolsprādzienu citiem uzskatām par bīstamiem visai pasaulei no A-Z valstu sarakstā. Un šobrīd ir divu valstu vadītāji kuri atklāti draudējuši citiem ar kodolraķetēm - Z Koreja un krievija.

Ko tieši ar viņiem darīt? Visprātīgākais būtu nomierināt saasinājuma gadījumā un palēnām aizgājināt pensijā/kapā/trakomājā, nodrošināt, lai nākamais vadītājs būtu +/- adekvāts, vai arī viņam nebūtu tik daudz varas. Revolūcija Z Korejā būtu normāli, jo valsts maza un reķešu bumbu ar nav daudz. Krievija revolūcija var izvērsties par daudz nepatīkamāku problēmu tieši dēļ bīstamo resursu mazkontrolējamības iespējas pilsoņu kara gadījumā.
From:(Anonymous)
Date:18. Marts 2018 - 18:11
(Link)
Tramps jau arī draudēja.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:18. Marts 2018 - 19:06
(Link)
Kad, kam, ar ko viņš draudēja un kādā sakarā?
From:(Anonymous)
Date:18. Marts 2018 - 19:18
(Link)
https://encrypted.google.com/search?q=trump+nuclear+threats

Pat ja tiešām šito pamuļķa kārtējo sūdu palaidi garām, nav jau tik grūti atrast.

"North Korean Leader Kim Jong Un just stated that the "Nuclear Button is on his desk at all times." Will someone from his depleted and food starved regime please inform him that I too have a Nuclear Button, but it is a much bigger & more powerful one than his, and my Button works!"
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:19. Marts 2018 - 20:28
(Link)
Viņš "draudēja" tikai tādā veidā, ka apdirsa Kimu whatever-šķībaci, lai piever mutīti. Trampam nav motīvs kādu bumbot. Uzkliegt stulbam sunim 'sigeķ!' nav tas pats, kas draudēt. Nedz viņš sāka šo savstarpējo ķorku, nedz viņam ir nopietni plāni kādu bumbot. Past tādu mēslu bedri kā ZK. To saprot jebkurš ar funkcionālu smadzeni, bet protams, no šitā melumēdijiu uzpūtuši baigo ziloni.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:21. Marts 2018 - 15:13
(Link)
Biju domājis šo anonīmiķa apgalvojumu par draudēšanu atstāt bez ievērības, kā muļķīgu un absurdu, dēļ tā ka lai ielaistos kādā sarunā būtu jāskaidro ar ko atšķiras draudi un atbilde uz draudiem, kā atšķiras forma un saturs, kas manuprāt konkrētajam apgalvojuma paudējam pašam jābūt skaidram.

Bet, tā kā atbildēji manā vietā, tad vismaz izskaidroju savu pozīciju.