mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

18. Mar 2018|14:22

mapats
Par Mr.Brīvcilvēku(Freeman) jau manliekas esmu rakstījis, varbūt pieminējis, nu vai vismaz gribējis rakstīt, vai pieminēt. Tad nu lūk. Zīmēts tēls ar balsi, kas stāsta dīvainas, bet satraucoši saistošas lietas. Krieviski un angliski, bet par krieviju. Šis virtuālais tēls, no tāda interneta gurū kļuvis par pašpasludinātas valsts dibinātāju https://mfcoin.net/#manifesto, kas balstās kriptovalūtā mfcoin(Mr.Freemen coin) ar pretenzijām uz cilvēku sirdīm un makiem. Viņu mājaslapā pieminēta iespēja par cilvēku apziņošanu tīklā saņemt mfcoin, bet šis nav tas gadījums, varētu teikt ka esmu lietderīgais muļķis, mani vienkārši interesē tēma un ideja.

Sākotnēji frēmens uzradās pirms, vai līdz ar protestiem maskavijā, kā aicinātājs uz izmaiņām ala Maidans. Vēlāk, kā cilvēku, krievijas, valsts, reliģijas, ... skaidrotājs krievu auditorijai, interesanti, izklaidējoši, ar odziņu un izzinoši, tā teikt palasīju vikipēdu papildus. Un šobrīd tiek dibināta virtuālā valsts Freelande(Brīvzeme), ar statusu sekotājs, dalībnieks, dibinātājs un izcenojumu.

Sākums: https://www.youtube.com/watch?v=o1k8hJ1d8G4 (krieviski)
Skaidrojumi: https://www.youtube.com/watch?v=rAEdxrOWYlw (krieviski)
Un tagad: https://mfcoin.net/ (angliski)
Visi agrākie video angliski un krieviski: https://mf0.me/
Kā arī skaidrojumi par slēptajām lietām, kas iemontētas video: https://www.youtube.com/watch?v=UPw2iwLEJ8c (krieviski)

Domāju, ka kāds cenšas izvilkt krievu patērētāja galvu no TV(zombokastes), lai piegrieztu skābekli kleptokrātijai, kura apdraud lielu daļu pasaules. Virtuālā valsts izskatās interesanta lieta, tik nav uzticības tam, kas nāk no krieviem.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.