patStadS ([info]manowar) rakstīja,
@ 2009-05-15 14:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tatad - shorits.....
No rita. Teksim ta nevis es piecelos, bet mani piecel ar mocibam, ar treso reici piecelos, un pat tad vel stigaju aizmidzis.
Sagerbjos nenomazgajos, jo laika bija palicis vairs tikai 15min un izdzeru kruziti kafijas (Jakobs), kura man neparak iet pie sirc(ds) :D Tad dodos cela, pa celam eju un domaju uzspipat cigareti, kas ka vienmer man ir tikai viena(pedeja), ko vienmer pataupu ritdienai - ta nu es pipaju ejot caur mezmalu, jo negribas, lai kadu pa celu satrieku, jo respektivi man taja laika butu jagul, un nevis jablandas apkart, pa pilsetu....jo visi ta4u no rita dodas uz skolu, un man nu nemaz negribejas satikt kadu, kas man varetu uzsprasiit/vai teikt 'Caw Ma..k uz kurieni tad tu no pasa rita!?'Jo ir ta4u diezgan nepatikami atbildet, ka dodos stradat sabiedriskos darbus. :) Tad nu es eju un klausos uz austinam 1200mcs - high paradise, kas man deva tadu ka stimulu atrak iet uz prieksu un kaut cik attiet no miegainiibas.Aizeju - lidz noteiktajai vietai - beidzis pipat savu cigareti, no kuras puse izskupeja gaisa, jo biju aizdomajies par dziesmu un visu kas notiek apkart...
Stavu gaidu kad atbrauks musu pasu policists Alnis....Gaidu gaidu gaidu, gaidu jau stundu - neviens nav....
Tad nu izdomaju jaiet vins meklet, un devos uz centru...
Aizeju ja ir policista masina - ka vienmer balta ka pirmais sniegs un uz saniem spidigie burti ari bija loti tiri, kuri apzimeja to, kads cilveks sez taja masina(Niva) :D
Tad nu satieku policistu un saku 'labdien - es jus gaidiju noteiktaja vieta, vismaz stundu - bet jus nebijat!!'
Policists, ka jau policists - atbild 'Vareji pagaidit veel!!'
Es jau sapratu, ka 6is mani megina iegruzit un uzreiz atveru muti un meginu izlocities no darba, sezoties policijas masina.
Es saku 'man sodien vajadzetu aizbrukt uz liepaju ar mammu, jus varetu mani panemt stradat pirmdien??'
Policis - ska 'ja ja protams - uz kurieni tevi'
Policistam pasaku, kur dzivoju sis mani ved majas, bet pa celam nez no kurienes uzrodas mazie jaunsargi, kas saktas, un smejas :) :D Es pie sevis nodomaju, bljaaa - taa nevajadzeja buut - tagat man visi prasiis, kapec tevi policija veda utt..
Nekas - aizveda mani majas..
un pieseedos pie sava Pc...
Taads nu luk bija mans riits...! :) :D
Paldies par uzmanibu, un sveika gauja...! :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?