Dienasgramata ([info]mani_sauc_laura) rakstīja,
@ 2009-01-27 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā tev iet?
   Man iet labi. Dzīvoju prestižā rajonā. Visur tīrība un kārtība. Noteikumu ievērošana. Cilvēki uz ielām nespļaudās un smēķētāju ieraudzīt te ir kaut kas ekskluzīvs. Krīzi te ne manu, ne dzirdu.
   Esmu iekārtojusies mīlīgā istabiņā ar zilām sienām, kurā jūtos ļoti omulīgi. Ar mājas īpašnieci un viņas ģimeni praktiski nekomunicējam. Viņi dod mums privacy, un mēs viņiem atmaksājam ar to pašu. Bet mani tas apmierina - man vispār negribas komunicēt, esmu kļuvusi anti-sabiedriska. Ar mani viss kārtībā, vienk individuālisms savā maksimumā uznācis.
   Man patīk, ka te ir daudz žagatu. Arī vāverītes var sastapt. Tomēr velobraucēju te ir visvairāk. Saka, ka uz katru dāni te ir 2 velosipēdi. Mašīna Dānijā ir izteikti luksus prece, jo šeit ir ļoti lieli nodokļi un iegādājoties mašīnu sanāk bez maz vai maksāt dubulto cenu. Tā nu visi dragā ar veļikiem. Man prieks par to.
   Vēl šeit ir ļoti garšīgi dāņu ābolīši (2ls par kg). Poļu ābolus te nopirkt nevar. Arī saldskābo vai rudzu plaucēto maizi. Taču viņu pašu graudaugu maizīte ir itin garda.
   Cilvēki visumā ir draudzīgi un izpalīdzīgi. Garāmgājēji mēdz uzsmaidīt tāpat vien. Un vispār man Kopenhāgena atgādina Rīgu. Kopenhāgena ir sakārtotāks, harmoniskāks, pozitīvāks un DĀRGĀKS Rīgas variants.
   Kopenhāgenai ar visām savām lietainajām un pelēkajām dienām, ir savas valdzinājums un šarms. Man patīk! Būs labi te dzīvot.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?