October 2019   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Puiši un meitenes

Posted on 2014.10.16 at 18:45
Ar puišiem viss ir vienkāršāk. Tagad Sibilla ir apvainojusies uz Vēsumu par to, ka viņš ir vēss. Vēsums man uzticēja, ka viņam liekas, ka Sibilla pārāk daudz iedomājas. Taču viņš to pateica tikai man, klusi, uz austiņas, kamēr Sibilla klaigāja pāri mežiem un laukiem. Te nu bija jaukā pasēdēšana. Domāju, ka mums ar Skudru visu vēl sanāks nokārtot, jo Vēsums nav izdarījis neko tik briesmīgu (tā mums visiem trim liekas), un gan jau Sibillai ir tikai PMS vai kaut kas tāds.
Ar puišiem vienmēr ir vienkāršāk. Meitenes ir kaut kādā ziņā interesantākas, lielākā daļa viņu ir dziļākas par puišiem, vismaz saskarē ar mani es to jūtu, ja arī vispārēji varbūt tā nav. Es spēju atrast vairāk saskares punktu un viņas man vairāk uzticas.
Taču ar puišiem ir vienkāršāk. Ar viņiem var runāt, skūpstīties un gulēt, un vēl arvien nav nekādu īpašu problēmu, kamēr ar meitenēm problēmas sākas jau, kad ne tā paskatās.
Es neesmu gulējis ne ar Vēsumu, ne ar Skudru. Jāatzīst, ka es ļoti labprāt tomēr gulētu ar Vēsumu. Viņa Lietus pils ir plūstoša un labi izmērcētu manus pelnus. Ak, ne viss labais reiz pienāk. Man liekas, ka šis nepienāks. Viņš ir baigais... nu, viņš. Viņš ir vēss, Sibillai taisnība, bet tieši tur ir viņa ciniskais skaistums. Ak, tās stiegrainās rokas, tie kaulainie gurni un spēcīgie pleci. Viņš ir skaists.
Jā, jā, es esmu gulējusi ar Sibillu, bet tas bija sen un liekas, ka tas vairs neskaitās, lai gan toreiz bija paliels tracis ar to, ka viņa gribēja attiecības. Kāpēc sievietes visu uztver tik nopietni, labi, ka es neesmu sieviete, ja man šitā būtu jāmokās, nesaprotu, kā es tiktu galā. Saka, ka tā nav visām, bet parasti ir. Sibill arī ir skaista, bet citādi. Arī viņai ir stiegrains ķermenis un plati pleci, bet gurni nav kaulaini, tie ir pat visai vijīgi. Patīkami. Toreiz es to vēl nebiju pamanījis, vai arī viņai vēl gurni tādi nebija?
Redz, lai vai cik sieviete nebūtu stiegraina, viņas gurni tomēr ir vijīgi, vismaz no iekšpuses, un tie vienmēr grib ievīties un iepīties, ielipināties un paturēt. Ja ne paturēt, tad vismaz dzirdēt kaut ko... kā vienā A. Grīna grāmatā. Tur kalpone mēģināja pavedināt mājas saimnieku, gaišā dienas laikā izģērbjoties pavisam plika. Kad viņš pieklājīgi, bet tomēr atraidīja, viņa jautāja kaut ko tādu kā: "Ja ne, ne, bet saki - vai es tev vismaz patīku?". Viņam patika gan. Ja arī sieviete spēj pieņemt noraidījumu, vai pat pati negrib neko vairāk, viņai tomēr kaut ko vajag, nu kaut ko noteikti vajag. Kaut kādu atzinību, kaut kādu drupačiņu no "es tevi mīlu", vismazāko drupatiņu. Puišiem ne, viņi grib zināt, ka bija labi, un arī ne vienmēr.
Ak, es tiešām gribēju redzēt viņus visus, sevišķi Vēsumu. Pēc tam Pelnu pilī es varētu visu piedzīvot labākā versijā un ieķerties viņa kaulainajos gurnos, ja arī neko vairāk.
Kušs, nomierinies, trakais, tu esi kļuvusi emocionāla. Viss tāpat notiks, šeit vai citur. Kur tev jāsteidzas?
Miers. Pelni vienmēr palīdz. Es varu dedzināt tagadni ar savu liesmu un piešķirt pagātnes pelniem jebko.

Comments:


Eos
[info]eos at 2014-10-20 00:44 (Link)
ja 3x uzraksta, ka ar puišiem viss ir vienkāršāk, tad jādomā, ka tikai maziem bērniem patīk puiši, un skolu beidzot kārtīgam kantētājam jānoliek eksāmens meiteņu kantēšanā un pareizā vizuālā to aplūkošanā, lai viņas vienmēr reaģētu adekvāti.
manannan
[info]manannan at 2014-10-20 11:35 (Link)
Tas jau nav tikai trūkums, un varbūt tā ir tikai mana pieredze.
Eos
[info]eos at 2014-10-20 11:46 (Link)
varbūt tomēr vajadzēja pielikt smailiju manai atbildei, nevar gribēt, lai Tu saprastu manu humora izjūtu :D

Varbūt tā ir tikai mana pieredze, ka man puiši pievērš daudz mazāk uzmanības un man skauž. :D
manannan
[info]manannan at 2014-10-20 11:59 (Link)
Man skaustu otrādāk. Nesūdzos ne par viena dzimuma pielūdzēju trūkumu, bet pēdējā laikā vairāk skuķus gribas. Tā teikt - sarežģīt sev dzīvi. Kā jau teicu, pagaidām velk tikai pie tā viena, ar kaulaino pēcpusi...
Eos
[info]eos at 2014-10-20 12:05 (Link)
Nu jā, manai māsai arī tāda pati problēma, bet viņa ir totāli pasīva.

Ja divas karalienes katra sēž savā pilī, nekas nenotiek vairāk par jutekliskām sarunām skaipā. Kaut parasti - kādai kāda tai skaipā ir jāuzaicina, un tad nav pat tā.

ja gribas spēlēt dakteros ar meitenēm - iepazīties var Goldenī.

ja gribas vidi, kur ir daudz LGBT tautas - jādodas mākslinieku vidē, kur jau no sākta gala visādi dīvaiņi ira. Būs tūlītās helovīna pasākums LMA, cik atceros.

(Man jau ir aizdomas, ka šo info jau zini, bet nu... labāk atkārtot, palikt gribot ir kaitīgi.)
teiksma_ragana
[info]teiksma_ragana at 2014-10-20 13:33 (Link)
Jūs, metropoles fašisti... un ja nu es mītu tālu no visām šīm iestādēm? :D
teiksma_ragana
[info]teiksma_ragana at 2014-10-20 13:34 (Link)
Jo man tāda pati problēma, bet taisos pārcelties visai tālu... vēl gan ne, var paspēt. Ko darīt lauciniekiem un topošiem lauciniekiem?
Eos
[info]eos at 2014-10-20 13:47 (Link)
Jēkabpilij tuvu ir Daugavpils un Rēzekne, ja es pareizi saprotu, kur taisies pārcelties.

Un Praidā nākamgad ir vērts iet, lai vnk iepazītos. Atceros, pagājušā Praidā satiku ļoti sakarīgu meiteni no Līvāniem, kas ir tieši tas gals.
teiksma_ragana
[info]teiksma_ragana at 2014-10-20 13:54 (Link)
Ir jau ir tā, man laikam pārliekas šausmas no kļūšanas par pāķeni, tāpēc tracina šis egocentrisms. Cik lasu, arī raksta autors/e dzīvo laukos.
manannan
[info]manannan at 2014-10-20 13:36 (Link)
Ja nonāk līdz skype, tad jau parasti viss notiek :D
Eos
[info]eos at 2014-10-20 13:49 (Link)
man drīzāk liekas - ja nonāk līdz randiņam kafejnīcā un secina, ka otrā galā nav garlaikots onkulis, tad viss "var TEORĒTISKI notikt" ;D
porkus
[info]porkus at 2014-10-29 02:10 (Link)
nav novērots dabā, ka sievietes spēj "pieņemt noraidījumu"
manannan
[info]manannan at 2014-10-30 14:45 (Link)
Man tā ir sanācis, ka viņas var, ja ir kāds labs arguments un viņām tomēr tiek paglaimots.
Previous Entry  Next Entry