MēS vIsI mIrSiM! -
February 17th, 2010
09:19 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(67 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 17th, 2010 - 10:32 am
(Link)
Nesekoju jau ar' - tikai epizodiski, kad esmu salasījies sensacionālas prognozes un skaļus solījumus. :D
Nujā, galvenais ir piedalīties - viens aizbrauc sev vēderu padakterēt, otrai, trenētai sportistei, jau pirmajā sacīkstē kājas rauj krampī, tāpēc rezultāts bezmaz sliktākais, ko iesāks pārējie - nezinu, bet gan jau ka atkal būs jārēc. Un ne jau no prieka.
Galvenais ir aizbraukt sportistiem, lai VIP arī var braukt līdzi.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:February 17th, 2010 - 10:39 am
(Link)
Nu, tad turpini tik rēkt.

Gribētu redzēt, vai tu spētu pateikt Miņinam, ka viņš ir aizbraucis uz Olimpiskajām spēlēm "padakterēt vēderu". Ir skaidrs, ka neko tādu tu pateikt viņam sejā nebūtu spējīgs. Tā jau ir ar tiem Interneta varoņiem.

Bet tā jau mēdz notikt, kamēr citi dara, tikmēr citi "rēc" vai nodirš. Katram savs, tā teikt.
From:[info]kinskis
Date:February 17th, 2010 - 10:52 am
(Link)
sensacionālā prognoze, ka latvijai ir vājākā izlase čempionātā, to tu domāji? principā, šī ir vienīgā, ko hokeja sakarā esmu dzirdējis.
s.c., uz papīra tā arī izskatās (kaut arī žopoi čuju, ka tas tomēr īsti nav tiesa), un lūdzu - "uz papīra stiprākajai" čempionāta komandai zaudējām ar -6, tomēr divas ripas ļoti skaistā veidā tika ieliktas. "tipo stiprākie" un visās izpratnēs bagātākie norvēģi no kanādas norāvās tieši tik pat vārtus, bet neko iemest nespēja.

varētu, protams, tagad uzrīdīt satrakotus fanus, lai ar nūjām noslāna laviņu un galviņu par viņu mākslas darbiem savu vārtu priekšā, vai iedomāties, ka kulda ar sorokinu jau nu noteikti neko tādu nebūtu nostrādājuši, tomēr tie paši 2:4 būtu tīri pieklājīgs panākums, pēc kura znaroks ar pilnām tiesībām varētu pacelt klasisko disciplīnu dvaždi po dvesķe. tas tā, fantāzijas apvāršņus ar reālajām iespējām nejaucot.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 17th, 2010 - 11:09 am
(Link)
Pret ko tad Latvijas izlase varētu kaut neizšķirtu dabūt? Čehiju? Slovakiju? Skaidrs, ka vājākā. Bet ne sliktākā - cīņasspars ir apsveicams. Atsevišķās epizodēs. Un tas ir slikti.
From:[info]kinskis
Date:February 17th, 2010 - 11:15 am
(Link)
arī pret krieviju varēja. ja veiksme un rikošets spēlētu mūsu sastāvā.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:February 17th, 2010 - 11:23 am
(Link)
bet samēroties ar izlašu sastāva izdrukām, varējām vispār nekur nebraukt. eh, ja nebūtu tās absurdās uzvaras olimpiskās kvalifikācijas turnīrā.

un vēl labāk, ja arī citos sporta veidos atlēti būtu tā reāli paskatījušies uz izredzēm - ja nav iespēju izcīnīt medaļas, tad paliek mājās. to olimpiskās dalības naudu būtu samaksājuši bērnudārzu būvniecības fondā, turpat, kur neuzceltās koncertzāles naudu un kristovska algu, jo jau tāpat vissirsūdīgi-vissirsūdīgi.lv
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 17th, 2010 - 11:32 am
(Link)
Vai nu prāts, tad tak pāris funkcionāri ar' dabūtu mājās palikt, Tu ko? A tā - paskat, ekur Dakters, ekur Kočiņš... ko viņi tur dara - neviens lāgā nesaprot, bet viņi izklaidējas.
From:[info]zifs
Date:February 17th, 2010 - 11:39 am
(Link)
Vo, vo. Es īsti nesaprotu kāpēc Sorokinu nepaņēma. Viņš pēdējās Dinamo spēlēs, manuprāt, izskatījās labāk kā Laviņš.
Powered by Sviesta Ciba