malkolnsP - Pēdējā laika atjauninājumi [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pēdējā laika atjauninājumi [23. Nov 2022|10:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[/./m,/./ |900 sekundes]

aizmigu asto'ņos, pamodos divos, aizmigu pussešos, pamodos pusastoņos. kas man vainas? es man liekas pārāk daudz laika pavadu vienatnē un dzīvojot savā galviņā jūdzos nost, jo es nepārtraukti sevi graužu un graužu un anksis tikai pieaug līdz tādai stadijai, ka nevar neko padarīt. es uzņēmos visādus pienākumus lai nav laika šitādam bulshitam, bet es neaizdomājos, ka lai risinātu šos pienākumus man vajadzēs pavadīt laiku vienatnē, domājot par šiem risinājumiem. un tagad liekas, ka es uz ļodzīgām kājelēm esmu sakrāmējis pārāk lielu nastu un tās kājeles tūlīt salūzīs. bet nu es it kā sev esmu iestāstījis, ka esmu ļoti stiprs vīrietis, kas visu var panest un nav salaužams. līdz šim pa lielām šaibām tā ir bijis, bet es nezinu cik labi ir tā par sevi domāt.

citās ziņās - vakar pienāca analīzes un man visas holesterīna pozīcijas ir nenormāli augstas, tas man laikam ģenētisks stafs
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]up
Date:23. Novembris 2022 - 11:23
(Link)
Man holesteriins dara taapat. Bet pārbaudi folskābi un B12, ir korelācija ar to deficītu. Man ir folskābes deficīts, bet arī ģenētika. Taču deficīts tomēr nāk pirmais
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:23. Novembris 2022 - 11:50
(Link)
man līdzīgi šajā laikā, gaidi, ka pēc 24h paliks labāk, bet pēc 24h nekas nav mainījies. mēģinu katru dienu parunāt ar cilvēkiem, tas gan palīdz tikai tad, ja tie ir legit draugi.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:23. Novembris 2022 - 17:46
(Link)
nu šajās principā beidzas Skorpiona sezona un sākas Strēlnieka sezona, arī jaunais mēness, visam tūliņ vajadzētu kļūt daudz cerīgāk, Strēlnieks ir party person, priecīgs, viegls un cerību pilns.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:24. Novembris 2022 - 06:13
(Link)
Mans mīļais tētuks. Papildu jautrībai - viņam šodien aprit 69 gadi!
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:25. Novembris 2022 - 19:57
(Link)
Lai tev šai lailā izdodas visu noturēt uz pleciem un aiznest cik tālu nepieciešams.

Mana vientulība parasti vienmēr ir neproduktīva, ja runājam par savu problēmu risināšanu. Cenšos darīt visu, lai ikdienā būtu spiests būt cilvēkos. Man to atrisina 9-6 darbs, attiecības un mēģi.
Caur komunikāciju ar citiem vislabāk var saprast sevi (ja vien neesi tendēts uz izteiktu pašmuļķošanu). Bet tas varbūt attiecas tikai uz mani un tamlīdzīgiem. Man liekas, ka tādi lielāki padomi ir bejzēdzīgi, jo nosacījumi, kas mūs dzen un ietekmē, var būt gan līdzīgi, gan pavisam atšķirīgi.