malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Maijs 2018|12:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]teja
Date:22. Maijs 2018 - 21:46
(Link)
man nerodas iespaids, ka Tev būtu pietiekami daudz zināšanu par šīm lietām, kurās balstītos tavs viedoklis. Tev pa lielam ir tikai attieksme, kas padara tevi par neinteresantu sarunu biedru.
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 22:07
(Link)
Iespaids mēdz būt šķitums.
Tevis minētās lietas nu tiešām nav nekāds ezotērisks noslēpums, par tām raksta pat LV mediji.
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 22:10
(Link)
un nav jau runa par nekādu sarunu, EU un eirokrāti ir neskaitāmās instancēs pietiekami skaidri parādījuši, ka sarunas viņus sevišķi neinteresē, viņi nav pierunājami vai sarunājami, un attiecīgi nav runa ne par kādu sarunu biedrošanos, bet gan par skaidru demarkācijas līniju novilkšanu un atklātu pretestību/naidniecību.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:23. Maijs 2018 - 00:51
(Link)
Par to interesanto sarunas biedru, man šķiet, ka cibas kreisais gals tieši ar to ir neinteresants, ka viņiem ir tāda augstprātīga attieksme, ka viņi ir tādi gudri, bet tai pašā laikā viņi gandrīz nekad nesaka neko informatīvu vai jaunu. Nezinu kāpēc? Varbūt tas taču laikam būtu apkaunojoši vai arī baidās, ka kāds atradīs kļūdas viņu spriedumos. Rodas iespaids par tādu snobisku pašapcerēšanu. Kamēr gnidrologs & co. ļoti aktīvi ievieto citātus, informāciju utt. Dažreiz tā šķiet apšaubāma, pretrunīga vai nebūtiska, bet tomēr biežāk tāda, kas lauž pašreizējos stereotipus un liek paplašināt domāšanu.