malkolnsP - Tā, tā, tā, mīļā ciba. [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tā, tā, tā, mīļā ciba. [28. Okt 2017|13:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[/./m,/./ |Greg Fox – Boiler Room In Stereo]

Tā, tā, tā, mīļā ciba, es zinu, ka bieži te rakstu visādu trešu, bet šoreiz tas tā nav, es liktu šo ierakstu zem atslēgas, ja man nebūtu dikti svarīgi, ka tas sasniedz maksimāli daudz cilvēku.

Tātad, kā jau Jūs zināt esmu viens no īpašniekiem ierakstu kompānijai No Sex Just Talk un vakardien mēs uz šīs ierakstu kompānijas izdevām jau otro kaseti - Demon Free, ko ierakstījuši divi mākslinieki Oskars Tu (A puse) un Troksnis (B puse). Es visus Jūs aicinu noklausīties šo manuprāt audiālo šedevru. Kad esat noklausījušies, es aicinu Jūs atstāt pa kādam komentāram pie šī ieraksta par to, kā Jums patika. Un ja jums ir kasešnieks un izveidojas īpaša saikne ar šo muzonu, tad nopērciet kasetīti un es apsolu jums to piegādāt personīgi (Rīgas robežās). Ārpus Rīgas robežām esošajiem - nosūtīsim jums pa pastu :)

Cibas mūziķi, ja arī Jums šķiet, ka Jūsu materiāls būtu piemērots kasetes un mūsu ierakstu kompānijas formātam, lūdzu rakstiet mums uz mūsu facebbook lapu, jo mēs ilgojamies pēc vēstulēm, kas nav peņa fotogrāijas.
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:29. Oktobris 2017 - 01:59
(Link)
veel nav sanaacis bet taapat iepostoju jo gribas aakt haipu
[User Picture]
From:[info]quizer
Date:29. Oktobris 2017 - 12:20
(Link)
forša kasete, noklausījos vairākas reizes uz sava vecā kasešnieka, man laikam pat kasetes šķiet daudz saprotamākas un tuvākas par platēm.
From:[info]nulle
Date:29. Oktobris 2017 - 14:58
(Link)
Forši, ka kaut ko darāt, iedziļinaties kasetes skanējumos un datorprogrammās - kļūstat attīstītāki, gudrāki, laiks nav zemē mests. Dzīvē noderēs.