Maksims Aleksanders ([info]maksims) rakstīja,
@ 2004-12-20 22:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Lai pasaule valda prieks un līksme

Par pareizu citrusaugļu lobīšanu
Daudzi no jums ir saskārušies ar problēmu, ka grūti nomizot apelsīnus un greifrūtus, nenolaužot nagus un negūstot citrusaugu skābes apdegumus zem nagiem (kad tur garām aizlien mizas baltā masa). Vienkāršs risinājums sagriežot augli šķiet barbarisks, un šādā veidā nav iespējams uztvert visu šķēles garšas buķeti.

Lai atrisinātu šo problēmu, lūk mans padoms:
1. Aptuveni novērtējiet mizas biezumu
2. Paņemiet asu nazi un iegrieziet mizā par aptuveni milimetru seklāku griezumu apkārt auglim (sākot no augļa kātiņa atlikuma). Veiciet šo darbību trīs reizes, tādējādi griezumam jāsadala augļa miziņu sešās vienādās daļās.
3. Ar naža galiņu atbrīvojieties no augļa kātiņa atlikuma.
4. Ar naža galiņu pie kātiņa uzceliet vienu no sešām mizas daļiņām un atdaliet to no augļa sulīgās daļas.
5. Tā izdariet ar visām pārējām piecām daļiņām.

Lūk, jūs esat ieguvuši tīri nomizotu vēlamo - bez nolauztiem nagiem, bez apdedzinātiem pirksta galiem un nākamo reizi jūs sniegsieties pēc jauna citrusaugļa ar prieku un gandarījumu par gaidāmo!

Īpaši veltīts fotomeitēncam, ravenai, sarmai, hellcat, tējai.
Paldies skolotājai, daudzo noslēpumu zinātājai - Ieviņai A. no Studijas.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?