MaKo
Replying To 
8.-Nov-2013 03:00 am
Tur viss ir vienkārši.
Ņemam žāvējumus un parastu cūkgaļu, ideāli - cūkas kājiņu. Vai, ja žāvējums trekns - nevajag to papildus gaļu. Žāvējums ir smaržai, bet jābūt arī treknumam.
Metam katlā, aplejam ar ūdeni un vāram, kad uzvāras ūdens, noputojam.
Kad beidzis putot, metam iekšā skābus kāpostus, cik nu bieza zupa padomā, un vāram, vāram, vāram, līdz apnicis. Ja ūdens novāras, pielejam klāt karstu ūdeni. Jo ilgāk vāram, jo labāk.
Piemetam piparus, lauru lapas,ekstra ķimenes un piegriežam burkānus ripiņās. Vāram, līdz burkāni gatavi, lejam bļodā, pēc garšas piemetam skābo krējumu un ēdam ar rupjmaizi.
Man garšo skāba zupa - t.i. es meklēju skābākus kāpostus un nekautrējos kāpostu sulu pieliet.
Uzmanīgi ar sāli - parasti žāvējumos sāls ir iekšā.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jun 7. 2024, 11:05 am GMT.