MaKo
Replying To 
7.-Okt-2009 04:13 pm
A vot visur tev nevaru piekrist...
1. Nu, tā ir matu skaldīšana. Gribēji, lai publicē tabulu ar precīziem sulas iznākumiem no dažādu šķirņu āboliem?
2. Cukurs ir garšas jautājums, protams, ka variēsies.
3. No plika cukura destilētā ūdenī tev nikas nesarūgs. Neesi dzirdējis par amoniju vai pat ožamo spirtu, ko pievieno, lai rauga sēnei būtu no kā veidot šūnu?
5. Aha, dabiskie raugi, jā, un dabiskās pienskābes baktērijas u.c. viss kas cits dabiskais. Raudzējot ar dabisko metodi, sanāk loterija. Vienreiz vīns, citreiz etiķis, citreiz pretīga susla.
Pie kam nu nav man "iepriekšējās sezonas" rauga, nav :)
15. par nepieciešamo PH līmeni esi dzirdējis? Ja nav skābuma, rūgšana apstājas, un tev ir salda brāga.
17. nu, komooon... fermentācija tikai kunģī notiekot, ja? Skuju, jebkura rūgšana ir fermentācija.
Vobšem - piekasies.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Dec 14. 2025, 11:29 am GMT.